Bestil en continentalseng eller boxmadras på www.sengespecialisten.dk

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Den populære continentalseng er en af de foretrukne muligheder blandt danskere. SengeSpecialisten er udbyder af flere brands, men du kan også vælge den klassiske boxmadras, der er en simplere version af continentalsengen.

SengeSpecialisten

Den klassiske continentalseng – brands som Tempur og Wonderland

Til dem, der ønsker en fuldendt komfort, og som er træt af revnen i midten af sengen, er det oplagt at kigge på en continentalseng. Den er opbygget af en topmadras, der er med til at beskytte mod slid samt give en jævnere vægtfordeling. Derunder finder man en springmadras og boxmadras, der sikrer den luksuriøse komfort. SengeSpecialisten er en landsdækkende kæde med en stor online butik på www.sengespecialisten.dk. Du kan vælge din nye continentalseng fra mærker som Jensen, Wonderland, Tempur og Carpe Diem. En ordentlig continentalseng kan højne din oplevelse om natten, så du ender mere veludhvilet og energisk dagen efter på arbejde.

Køb en lækker boxmadras fra Carpe Diem eller Dunlopillo

Som sagt, så er en boxmadras en lidt simplere udgave af den kendte continentalseng og er derfor typisk lidt billigere i prisen. De kommer i forskellige hårdheder, der afgøres af madraskernen. De bedste boxmadrasser former sig efter kroppen og giver en individuel sovekomfort på et højere niveau. En boxmadras som seng er en rigtig god investering, hvor man får meget søvnkvalitet ud af sine kroner og ører. På sengespecialisten.dk finder du mærker som Wonderland, Carpe Diem, Dunlopillo og Tempur, som alle er anerkendte sengeproducenter. Se en komplet liste over de tilbudte boxmadrasser hos din lokale SengeSpecialisten eller online.

En god boxmadras er en af klassikerne i soveværelset, men hvis man ønsker en lidt mere avanceret komfort, bør man overveje at købe en continentalseng. Det behøver næppe nævnes, at kvalitetsforskellen på markedet er enorm. Det kan anbefales at handle hos en specialist som SengeSpecialisten, da deres sengesortiment kun udgøres af anerkendte leverandører, og som bonus finder man rigtig mange danske sengeproducenter i sortimentet. SengeSpecialisten er klar med gode tips i øjenhøjde, hvis du tager et smut forbi den lokale afdeling.