Find alt fra hængsler til inventar til køkken hos Kolon Total Inventar

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Alle institutioner bør have det helt rigtige inventar, da det er med til at give den bedste oplevelse, når der bruges flere timer om dagen. Hos kolon.dk er de klar over, at inventar er vigtigt, og de har derfor det helt rigtige at byde på, det gælder blandt andet personalekøkken samt hængsel til låge.

Kolon Total Inventar

Hængsler til låger i gode og holdbare materialer

Det er vigtigt at der er mulighed for at åbne låger og andet, uden at der skal bøvles med en dårlig hængsel, der ruster, binder og andet. Det er derfor en god ide, at finde de helt rigtige hos Kolon Total Inventar, hvor du kan finde det helt rigtige hængsel til låge. Det er gode materialer, som du kan finde i forskellige designs, alt efter hvilken form for låge den skal bruges til. Du finder hængsel der har været kendt i mere end 40 år. De har 25 års garanti på deres hængsler, da de er sikre på at de holder. Det er derfor helt ideelt, at finde en hængsel til låge hos Kolon Total Inventar, hvis der mangler hængsler.

 

Personalekøkken der passer til dine behov 

Alle har brug for at kunne komme i køkkenet, uanset om man er lærer eller om det er pædagogerne på institutionerne. Det er vigtigt at have et køkken, der giver mening for der hvor man arbejder, og når der skal bruges personalekøkken, vil det være en god ide, at tage ind forbi Kolon Total Inventar. De har forskellige designs de kan tilbyde, og da de er klar over at der er behov for individuelle behov, alt efter hvem der bruger køkkenet. De er derfor med til at hjælpe med at få det optimale ud af de rum, hvor der er brug for et nyt køkken. Det vil derfor være hos Kolon Total Inventar, der bør ses efter et nyt og lækkert, samt brugbart og effektivt personalekøkken.