Find en rullemadras i bomuld eller en Innovation Living sovesofa på futonhouse.dk

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Køb en rullemadras i 100 % bomuld hos Futon House, og vælg mellem en del størrelser. På futonhouse.dk finder du forskellige futoninspirerede gæstesenge som fx Innovation Living sovesofaer, der er kendte på det danske marked.

Futon House

Rullemadras i 100 % bomuld

Køb din rullemadras hos Futon House uanset størrelsen af din seng. En rullemadras er både med til at forbedre hygiejnen og sikre en bedre komfort. Den er altså et ekstra underlag, som beskytter mod slitage, og som sikrer en bedre nattesøvn. Rullemadrassen har derfor en række funktioner, som ikke findes på topmadrassen, og derfor giver det mening at supplere. På futonhouse.dk finder du den helt rette rullemadras i 100 % bomuld, som er nem at vaske. De kan nemlig vaskes i maskinen sammen med dit andet sengetøj. Man skulle ikke tro det, men den største slidfaktor for konventionelle madrasser er fugt. Det er her en rullemadras kommer ind i billedet og giver din seng en længere levetid. Læs mere på www.futonhouse.dk.

Køb din nye Innovation Living sovesofa hos Futon House

Innovation Living er nordisk design, når det er bedst. Dette danske mærke har fokuseret på komfort, god indretning og kvalitet, og det er en af de mest anerkendte producenter i Danmark inden for sovesofaer. Den Innovation Living sovesofa, der hedder Rollo, er en klassiker, som du naturligvis kan finde hos Futon House. Du finder også andre Innovation Living sovesofaer blandt udvalget som fx modellerne Aslak, Minimum, Napper og Frigga. Futon House sælger også sovesofaer fra mærket her pga. deres pladsbesparende filosofi, der passer godt ind i det minimalistiske udvalg på futonhouse.dk. Hvis du er interesseret i at kigge nærmere på og bestille en Innovation Living sovesofa, så er Futon House en god side at starte på.

Hos Futon House finder man futonsenge i design fusioneret fra de danske og japanske tendenser, ligesom man også finder sovesofaer som fx fra Innovation Living. Køb også alt tilbehøret til senge som fx faconlagener eller en rullemadras i rent bomuld online på www.futonhouse.dk.