Find er bredt udvalg er interiør til det offentlige rum på www.zenzo.dk

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Kvalitet er ikke kun noget, som man skal investere i derhjemme. Det skal man også i det offentligt rum, og det sørger firmaet ZENZO for. ZENZO designer kvalitets inventar til det offentlige rum, lige fra nedgravede affaldssystemer til overdækkede udendørs rygerum. Så tag og gå ind på deres hjemmeside, zenzo.dk og find ud af hvilken løsning du skal bruge.

ZENZO

Bidrag til genbrug med et udendørs affaldssortering 

En af de produkter, som tilbydes hos ZENZO, er deres smarte udendørs affaldssortering. I kraft af, at der bliver produceret mere affald og dermed følgende øgede udgifter til bortskaffelse af denne mængde affald, kan det kun anbefales at få købt et af deres smarte systemer til udendørs affaldssortering. Ved at få et affaldssorterings system bidrager man nemlig til genbrug, samtidig med at man får et større økonomisk udbytte efterfølgende. Når du klikker ind på hjemmesiden, vil du hurtigt se, at ZENZO har mange forskellige produkter til udendørs affaldssortering, der ligeledes fås i alle størrelser og til alle formål. Der er altså noget fra de helt små kontorløsninger til de noget større nedgravede affaldsløsninger. Hos ZENZO har de specialiseret sig indenfor både indendørs og udendørs affaldssortering, og dette vil de gerne dele med resten af verden, for at sikre en bedre fremtid for alle. Så skulle du stå i en situation, hvor du skal bruge udendørs affaldssortering, så tag og book en tid, så I sammen kan finde den bedste løsning.

Få et rygerum der ikke kræver vedligeholdelse 

Hos ZENZO finder du ikke kun affaldssorteringsprodukter, men derimod et hav af forskellige ting, som har det til fælles, at de gavner os alle sammen i det offentlige rum. Et af de produkter, som de tilbyder, er deres store udvalg af forskellige størrelse udendørs rygerum, der altid giver læ fra vind og vejr. ZENZOs udendørs rygerum, er lavet i form af enormt holdbare rygepavillioner, der er produceret i vedligeholdelsesfrie aluminiumsprofiler, som derefter er beklædt med hærdet glas. Med et sådan rygerum, kan man altid finde læ, når man har brug for en cigaretpause. De mange forskellige rygerum findes i flere størrelser og farver. Udover det kommer rygerummene også i forskellige designs, der er meget hurtige og nemme at montere. Så overvejer du at få opstillet et rygerum på f.eks din arbejdsplads, så tag lige et smut forbi ZENZO og se deres udvalg først.