Find et bredt udvalg af forskellige slags rammer til billeder og plakater hos Skinnerup Rammer

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Ønsker du at pynte dine vægge med smukke billeder som kan live dit hjem op, så har du også brug for nogle skønne rammer. Du kan derfor med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.skinneruprammer.dk hvor Skinnerup Rammer giver dig indblik i deres udvalg af både svæverammer og passepartout rammer.

Skinnerup Rammer

Bredt udvalg af de populære svæverammer

Klikker du ind på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor der er et stort fokus på æstetik og hvordan æstetik og kvalitet kan forenes. Skinnerup Rammer har et stort udvalg af forskellige rammeløsninger, og deres sans for kvalitet og stil vil med garanti inspirere dig. Start med at tage et kig på deres udvalg af svæverammer. Det smarte ved svæverammer er, at de giver et let udtryk samtidig med at de udstråler kvalitet og robusthed. Svæverammer er super populære idet deres stil ofte går godt til vægge med flere forskellige billeder, hvilket er moderne disse tider. En svæveramme giver en lethed, pga. det ekstra stykke der er mellem rammen og lærredet.

Giv dine ophængninger et let look med passepartout

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af passepartout rammer. Kan du godt lide det lette look i dine indramninger, så er passepartout også en oplagt mulighed. Passepartout indramning giver dine billeder et elegant look, idet den hvide kan rundt om motivet er med til at gøre stilen mere skarp og klassisk. Med passepartout rammer i hjemmet vil du derfor kunne skabe et udtryk, der er både stilrent og let. Ønsker du en stil der er mere varierende, kan du med fordel blande passepartout billeder med andre typer indramninger.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres store udvalg af rammer til enhver stil og pris, og hold dig ikke tilbage med at kontakte dem over telefonen hvis du har spørgsmål.