Find interiør til dit hjem i bedste kvalitet på www.tinekhome.com/da

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Trænger du til lidt inspiration, der kan hjælpe dig med at pifte dit hjem lidt op? Så burde du tage et smut ind forbi Tine K Home’s hjemmeside, tinekhome.com/da, hvor du finder alt indenfor møbler og interiør til hjemmet. Hos dem er kun det bedste godt nok, om det så gælder kvaltiet eller design. Alle produkter er nøje udvalgte, så du nemmere kan finde det, som passer bedst til dig.

Tine K Home

Kvalitets gardiner i lækkert hørstof

En nem måde at give dit hjem et nyt og friskt look er ved at skifte dine gardiner. Gardiner præger nemlig stemningen i rummet meget mere end man lige skulle tro, og skifter du de mørke og tunge gardiner du med nogle lette og lyse, vil du blive overrasket over resultatet. Hos Tine K Home finder du et kæmpe sortiment af forskellige slags gardiner. De kommer i forskellige typer materiale, farver, mønstre osv. Tag f.eks. et kig på de enkle men meget stilfulde gardiner i hørstof, der med garanti vil give værelset et meget luftigt og let udtryk. På trods af de mange varianter, har alle deres varer dog det tilfælles, at kvaliteten er i fuldstændig top. Du finder hos dem udelukkende produkter, der er produceret på den bedst tænkelige måde. Så tag og gør dig selv den tjeneste og hop ind på deres hjemmeside, hvor du kan se en oversigt over alle de udbudte gardiner.

Skab en eventyrlig stemning i dit hjem med lanterner

Der er intet som en sommeraften, hvor man kan sidde udenfor hele aftenen uden at bruge elektrisk belysning, men derimod bruge levede lys. En måde at holde lyset tændt er ved at anskaffe sig en lækker lanterne, der udover at lyse op også giver en nostalgisk og eventyrlig stemning. Hos Tine K Home finder du mange forskellige lanterne modeller, der kommer i flere størrelser. Trænger den udendørs terrasse f.eks. nem og elegante belysning, så kan det kun varmt anbefales, at du investerer i en lækker lanterne. En lanterne kan både stå selv på jorden, men en anden super egenskab er også at hænge dem op i et træ. Med en lanterne hængende i haven bliver det ikke mere eventyrligt og du kan dermed nemt skabe din egen lille paradishave. Når du investerer i en lanterne fra Tine K Home er altid sikker på at kvaliteten er i top, og den kommer til at holde længe. Derudover kan du få modeller i forskellige materialer, bl.a. oxideret messing, der har et karakteristisk råt og elegant look. Så tag og kig ind forbi og se udvalget.