Find lamper fra populære mærker som Design By Us og Frandsen Lighting på www.designerlys.dk

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Er du på udkig efter nye lamper til hjemmet? Så er Designerlys.dk det helt rette sted at lede. Her finder du nemlig et imponerende udvalg af forskellige typer belysning, som inkluderer Frandsen Lighting, Artemide og Design By Us lamper samt mange flere. Det bør være muligt at finde lige præcis den type lamper, som du foretrækker, og som passer til din indretningsstil. Besøg www.designerlys.dk og lad dig inspirere af de mange flotte design.

Designerlys.dk

Kendte lamper fra Design By Us

Er du vild med funktionelle design og godt håndværk? Så bør du tage et nærmere kig på de smukke Design By Us lamper, som du finder hos Designerlys.dk. Fra mærket finder du blandt andet den kendte Ballroom lampeserie, som er kendetegnet ved det mundblæste uniko glas i forskellige farver samt den affaset åbning. Du finder naturligvis også andre Design By Us lamper, og fælles for dem alle er deres funktionelle design og deres yderst gode kvalitet. Uanset hvilken type lampe, du er på udkig efter, bør det være muligt at finde en, som matcher din stil. Du kan kigge meget nærmere på de forskellige Design By Us lamper lige her www.designerlys.dk.

Stort udvalg af Frandsen Lighting lamper

Hos Designerlys.dk finder du et utal af de smarte Frandsen Lighting lamper, som vil pryde ethvert rum i dit hjem. En af de mest populære lamper fra Frandsen Lighting er Ball-pendlen, som findes i et væld af flotte farver. Den er en moderne og tidløs klassiker, som både kan hænge alene eller i samspil med andre lamper, hvilket gør den enorm fleksibel, når det gælder indretning. Du kan selvfølgelig også finde andre slags Frandsen Lighting lamper hos forhandleren, og har du spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge den helt rette, er du mere end velkommen til at kontakte en af deres belysningskonsulenter. Klik ind på www.designerlys.dk og gå på opdagelse i udvalget af Frandsen Lighting lamper.