Her finder du bl.a. pallehynder og en skummadras i super god kvalitet

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Hos Skumhuset kan du finde alt i skumgummi. Se bl.a. på pallehynde til din hjemmelavede pallesofa eller køb en super komfortabel skummadras til en god pris.

Skumhuset

Pallehynder til gode priser

Hvis du gerne vil have en super let, billig og smart løsning på en sofa derhjemme, så kan du bygge din egen pallesofa. Det er enormt let og ser super fedt ud i et moderne DIY hjem. Du skal ikke bruge andet end nogle paller og nogle pallehynder, som du kan købe til gode priser hos Skumhuset. Alt efter, hvor høj og bred din pallesofa skal være, kan de beregne hvor mange paller, du skal bruge. Du kan købe de super lækre pallehynde i god fast skumgummi til gode priser, og så skal du bare sy et betræk til dem, så har du en fantastisk behagelig sofa. Der er nemlig også skrå ryghynder til salg i butikken, og de er gode, hvis din pallesofa står op ad en væg, så de kan danne et slags ryglæn, som gør sofaen super dejlig at sidde i. En pallesofa er virkelig en moderne løsning, og de komfortable pallehynder er super billige.

Komfortabel skummadras i høj kvalitet

Skumhuset har 50 års erfaring med salg af skumgummi, hobbyskum, tekstiler og meget mere. Du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge i sortimentet, hvis du skal sy gardiner derhjemme, bygge en pallesofa, polstre nogle gamle møbler, sy hynder til havestolene eller skal bruge en god skummadras som gæsteseng. Der er mange forskellige super gode skummadrasser til salg i butikken, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til en god pris. Find de mange forskellige super flotte madrasser, som du kan få i forskellige størrelser online. De er meget komfortable og sikrer en virkelig god søvn, da de har den perfekte fasthed og blødhed, så de både er komfortabelt bløde, men ikke så bløde at man falder igennem. Se udvalget af de forskellige muligheder på hjemmesiden skumhuset.dk, hvor du helt sikkert kan finde den perfekte skummadras til en god pris, som vil være super dejlig at sove på.