Her finder du bl.a. produkter til at din egen pallesofa og koldskum til gode priser

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Hos Skumhuset kan du finde mange forskellige spændende slags skum til alle formål. Hvis du skal bygge en pallesofa med hynder eller skal bruge noget koldskum, så læs med her.

Skumhuset

Byg din egen pallesofa

Har du planer om at bygge en pallesofa? Det kan være en super let og smart løsning, hvis man gerne vil gøre-det-selv og ikke har formue, for det er virkelig en smart og super moderne måde, at bygge sine egne møbler på. Europaller er super flotte på grund af deres industrielle og funktionelle æstetik, som mange allerede gør brug af i møbeldesign, og du kan lettere end nogensinde gøre det selv, for Skumhuset sælger nemlig pallehynder i de perfekte mål. Med flotte pallehynder fra skumhuset.dk så bliver din pallesofa med garanti super komfortabel, og du vil helt sikkert elske at bruge den. Det er let at lave en pallesofa, og der er ingen grund til ikke at gå i gang med at bygge med det samme, for det er jo enormt let og super smart at bygge møbler med paller. Pallemøbler med gode skumhynder er super komfortable og smukke og billige at lave.

Forskellige slags koldskum

Skumhuset sælger mange forskellige slags skumgummi i mange forskellige kvaliteter og med forskellige egenskaber. Hvis du skal bruge en meget fast slags skum, så er koldskum nok det du leder efter. Det bruges typisk til tynder hynder, topmadrasser og den slags, som skal kunne bære vægten af et menneske. Der er mange forskellige slags koldskum i butikken, og hvis du har et hobbyprojekt, som du fifler med, så kan du altid kontakte butikken og forhøre dig, hvilken slags skum, du skal bruge. Der er pallehynder af koldskum til salg i butikken, som du kan bruge, hvis du har bygget din egen pallesofa, som du gerne vil gøre lidt ekstra komfortabel. Her er pallehynder super smarte og vil helt sikkert gøre komforten en del bedre i dit nye pallemøbel. Find lige det, du skal bruge i butikken til en god pris. Vælg imellem mange flotte slags hynder, madrasser, topmadrasser og meget mere.