Hos Futon House forhandles bl.a. sengerelaterede produkter fra Innovation Living og en sovesofa med magasin

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Hos Futon House finder du et stort udvalg af sovesofaer, blandt andet fra vellidte mærker som Innovation Design. Deres udvalg af sovesofaer byder på mange forskellige design og med mange forskellige funktioner. Er du på udkig efter en sovesofa med elevation, en sovesofa med magasin eller noget helt tredje, har Futon House sikkert hvad du står og efterspørger.

Futon House

Sengerelaterede produkter i høj kvalitet fra Innovation Living

Søvn er enormt vigtigt for, at man kan fungere ordenligt i løbet af en dag. Desværre er der mange, der sover for lidt og det kan der være mange årsager til. Måske har man svært ved at komme i seng eller måske sover man dårligt. Futon House sørger for, at det bliver dejligt at gå i seng og at man sover godt, så man kan fungere i resten af døgnets 24 timer. Hos Futon House finder du et stort udvalg af enormt lækre senge. Udvalget består udelukkende af komplette senge, madrasser og sengerammer samt andre sengerelaterede produkter, fra nogle af de mest anerkendte mærker. Især byder deres sortiment på mange mærker, der fremstiller senge i et skandinavisk design – således kan du være sikker på at finde en seng, der passer ind i resten af indretningen. Et af mærkerne som de er vilde med hos Futon House, er Innovation Living. Innovation Living er et dansk mærke, hvor funktionalitet, design og komfort er i fokus. Du finder derfor et stort udvalg af senge fra Innovation Living hos Futon House og med rig mulighed for selv at vælge betræk og sengeben, kan du designe din helt egen seng, så den passer ind i resten af hjemmet. Innovation Living er et oplagt valg, hvis du ønsker god kvalitet til en skarp pris.

Sovesofa med magasin

Der er blevet lagt et stort stykke arbejde i designet på de forskellige sovesofaer som du finder hos Futon House. En sovesofa er i forvejen et møbel som mange vælger, hvis de ønsker at spare plads.  En sovesofa med magasin er derfor også noget du vil støde på blandt deres enorme udvalg. Du kan således også opbevare ting i din multifunktionelle sovesofa. Man kan opbevare et hav af forskellige genstande i magasinerne under sengene. For eksempel vil det være oplagt af opbevare sengetøj under sengen, hvis man har en sovesofa med magasin. Ønsker du et pladsbesparende møbel, kan du klikke ind på www.futonhouse.dk og finde en sovesofa med magasin som du kan lide.

Find den rette seng til dig og din bolig.