Indret hjemmet med et antikmalet vitrineskab eller et væghængt vitrineskab

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Direkte Import sælger et bredt udvalg af flotte møbler i bedste kvalitet. Find et antikmalet vitrineskab eller et væghængt vitrineskab til en god pris på siden.

Direkte Import

Nyt antikmalet vitrineskab

Hos Direkte Import kan du købe møbler til underpris, for de importerer direkte fra møbelfabrikkerne og derfor kan de sælge kvalitetsmøbler til absolut supergode priser. Hvis du fx leder efter et super flot antikmalet vitrineskab, så kan du finde mange forskellige super flotte skabe med glasruder i, som du kan bruge derhjemme til at opbevare det, som du synes det er en glæde at kigge på hver dag. Hvis du fx har flot porcelæn eller smukke kopper og glas, så er det oplagt at købe et smukt antikmalet vitrineskab, så du kan udstille dit smukke porcelæn imens du opbevarer det. Find lige det, du skal bruge på hjemmesiden. Et antikmalet vitrineskab er egentlig helt nyt, men det er malet, så det har fået et antikt look; så det ligner noget, du har købt på et loppemarked. Det er et look, som mange godt kan lide, og det er smart, for så har skabet ikke problemer med lågerne og mekanikken, da det er helt nylavet.

Væghængt vitrineskab med glaslåger

Du kan også finde et flot væghængt vitrineskab på hjemmesiden direkteimport.dk, hvor der er mange super flotte bud på vitrineskabe. Et væghængt vitrineskabe er et skab, der hænger på væggen, som har glaslåger – enten mindre ruder med sprosser imellem eller bare et stort glas pr. låge. Der er mange super flotte møbler til salg hos Direkte Import, og alle deres væghængte vitrineskabe er håndlavede i Kina, så der er ikke to der er ens. Der er mange forskellige modeller og farver at vælge imellem, og du kan sikkert finde et, som passer til din stil. Vil du have et antikmalet eller et umalet med et helt nyt look? Der er mange forskellige spændende modeller, og du kan være helt sikker på, at der ikke er to, der er helt ens. De er virkelig smukke og vil helt sikkert være lige noget for dig, hvis du har en samling af flot porcelæn eller smukke krystalglas.