Kigger du efter en bogkasse eller kandelaber i nyere eller mere traditionelt design?

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Daily-Living.dk forhandler kandelabere og bogkasser i hvide design. Dette udvalg af flot brugskunst og inspirerende møbler er en del billigere, end man ser andre steder. Man kan også spare penge på canvas billeder, landskabsmalerier, figurer, jagttrofæer og meget andet.

Daily-Living.dk

Klassisk kandelaber i vintage stil

Den klassiske kandelaber er stadigvæk et populært stykke brugskunst, som ligeledes kan tænkes ind i det moderne hjem. Den er rigtig populær med 5 arme. Bestil en 5-armet kandelaber i alu med farve af guld, sølv etc. Køb også almindelige lysestager hos Daily-Living.dk. Vælg f.eks. lysestager i vintage, som kommer i sæt med tre. Det er muligt at købe vintage lysestager i træ med forskellige farver. Sortimentet af kandelabere fås i flere størrelser. Spar penge på en kandelaber, som f.eks. egner sig godt til spisestuen. Gør en god handel på kandelabere, lysestager etc. allerede nu, ved at besøge denne forhandler på internettet.

Moderne og stilfuld bogkasse i hvide farver - Daily-Living.dk

Vi vil også lige bladre forbi deres kategori med hvide bogkasser. Det er dog ikke kun bogkasser i hvid farve, de byder ind med. Hos Daily-Living.dk er det også nemt og hurtigt at bestille væghængte reoler i fyrretræ. En træreol, som er malet sort, er også noget de kan hjælpe med. Disse bogkasser i hvid, sort etc. er ikke kun beregnet til bogopbevaring. Nej, de vil passe godt til en lang række af ting. Placer f.eks. nogle fine pyntegenstande fra et dansk designermærke, og en lille plante. Du kan sagtens kombinere disse ting med en lille række af bøger. Det giver et moderne og harmonisk udtryk. En af disse bogreoler er også perfekt som hylde til DVD’er og CD’er. Hvis du har en gammel samling, så kan du med fordel udstille den på en af de hvide bogkasser fra Daily-Living.dk.

Der er også tale om en dansk webshop med et stort udvalg af lækker brugskunst inkl. oliemalerier og lærredstryk. Så uanset om du kigger efter en kandelaber, bogkasse eller noget tredje og fjerde, så vil du med stor fordel kunne besøge Daily-Living.dk og deres billige produktsortiment.