Køb kontinentalsenge fra Carpe Diem Beds på www.schwarz.dk

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Schwarz Senge fører kontinentalsenge fra de bedste mærker heriblandt Schramm og Jensen. Det er også muligt at finde senge og andet tilbehør til soveværelset fra Carpe Diem Beds på schwarz.dk – endnu et kvalitetsmærke.

Schwarz Senge

Schwarz Senge - kontinentalsenge af en luksus kvalitet fra Dunlopillo og Schramm

Hos Schwarz Senge finder du forskellige typer af kontinentalsenge. Kontinentalsengen er en tredelt seng med en boxmadras, springmadras plus topmadras. På www.schwarz.dk tilbydes kontinentalsenge fra Carpe Diem Beds, Jensen, Schramm og Dunlopillo. Der er udvalgt nogle af de bedste kontinentalsenge fra disse mærker, som du frit kan prøve i den fysiske butik på Østerbro. I butikken tilbydes også en gratis rygtest, der giver nyttige data til at finde frem til den rette kontinentalseng efter din kropstype.

Carpe Diem Beds – madrasser og senge

Carpe Diem Beds er et svensk firma, som står for kvalitetssenge og tilbehør til disse. Hos Schwarz Senge finder du fx madrasser, senge, sengegavle og andet tilbehør fra mærket Carpe Diem Beds. Sverige er kendt for miljørigtig produktion, og Carpe Diem Beds er ingen undtagelse i denne kontekst. Der er gjort ekstra ud af at skabe en så bæredygtig produktion som muligt for at skabe fremtidens senge. Med en håndbygget seng fra Carpe Diem Beds kommer du til at have et ordentligt fundament for en god nats søvn. På schwarz.dk er det muligt at bestille den rette kontinentalseng efter dine behov fra dette mærke eller andre som fx Schramm og Dunlopillo. Tag forbi Schwarz Senge på Østerbro, og få personlig vejledning af en kompetent ekspedient, så du i sidste ende ender med en seng, du er tilfreds med.

En god nats søvn er en kombination af mange faktorer. Vigtigst af alt kræver det en seng, der passer til ens kropstype. Schwarz Senge er Københavns ældste sengespecialist, og de har med deres mange års erfaringer indgået samarbejde med nogle af de bedste sengefabrikanter som Schramm, Dunlopillo og Carpe Diem Beds. Der vejledes i alt fra kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser, ligesom du kan læse mere om de forskellige sengetyper og modeller på www.schwarz.dk.