Køb miljøvenlige sugerør og servietter i genbrugspapir med god samvittighed

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Vil du gerne shoppe mere miljøvenligt når du f.eks. køber diverse typer engangsservice og lignende? Så er du langt fra alene om det! Og kunderne i din butik ligger bestemt mærke til det, hvis du bruger servietter i genbrugspapir, miljøvenlige sugerør og lignende produkter, i stedet for almindelige miljøfjendske produkter. Plant2Plast A/S er en moderne dansk virksomhed, som netop har specialiseret sig i denne type produkter. Læs mere i denne artikel.

Plant2Plast A/S

Servietter i genbrugspapir

Der især to store fordele ved at anvende servietter i genbrugspapir og lignende produkter, i stedet for almindelige varianter. Den første er ret indlysende: at man er med til at bevare vores jord, så den god at leve på. Den anden er måske knapt så altruistisk, men ikke desto mere sand. Ens kunder ligger ganske simpelt mærke til, at der står servietter i genbrugspapir fremme på bordene på din restaurant, cafe eller bar, fremfor almindelige. Det giver et positivt indtryk, og kan blandet andet føre til tilbagevendende kunder. Og der er bestemt ikke noget galt i at man gerne vil gøre det til en god forretning at hjælpe med at give miljøet en chance, ved eksempelvis at købe servietter i genbrugspapir.

Miljøvenlige sugerør

Klassiske sugerør er alt andet end miljøvenlige. Desværre. Alligevel kan det være svært at undvære sugerør, ikke mindst i cocktailbarer og lignende, hvor kunderne forventer sugerør i deres drinks. Der er dog et godt alternativ på markedet nu, i form af miljøvenlige sugerør. Miljøvenlige sugerør har ingen bagside i forhold til de normale, og fås også i flotte og farverige varianter. Hos www.plant2plast.dk finder du lige nu miljøvenlige sugerør som en del af deres store katalog med miljøvenlige produkter til hverdag og fest. Klik selv ind forbi butikken og tag et kig.