Køb New Yorker døre og vægge til hjemmet inkl. montering

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Har du et hjem, hvor du ønsker rumopdeling, men ikke vil gå på kompromis med lyset? Det er faktisk muligt hos First Floor CPH, for deres New Yorker døre og New Yorker vægge er af glas.

First Floor CPH

New Yorker væg med individuelle features fra firstfloorcph.dk

Måske er jeres baby blevet stor nok til at sove i sit eget værelse, men vil stadig gerne kunne sikre sig, at forældrene er i nærheden. Eller måske har I fået lyst til at indrette et kontor i stuen ved hjælp af en rumdeler. Der kan være mange grunde til at montere en flot New Yorker væg i et hjem, og den første er rent æstetiske årsager. New Yorker vægge er nemlig utroligt smukke, de standser ikke lyset, og deres sorte sprosser i stål er en flot kontrast til hvide vægge. Hvis jeres soveværelse er stort, kan det passende opdeles af en New Yorker væg, så babyen kan sove for sig selv. Væggene er lyddæmpende, så babyen ikke vågner af jeres snak, og dét er også praktisk, hvis du vil indrette et hjemmekontor i en del af stuen. Med en New Yorker væg kan man nemlig følge lidt med i, hvad der sker på den anden side, uden at blive forstyrret af lugte eller høje lyde.

Smuk New Yorker dør i højeste kvalitet

Få New Yorker døre i dit hjem, og lad lyset trænge igennem. På den måde undgår du lydgener og lugte fra rummet på den anden side af døre, men du får stadig lys, som om der slet ingen dør var. En New Yorker dør i en New Yorker væg er smuk, men den kan også sagtens stå alene, fx i form af dobbeltdøre fra spisestuen til TV-stuen. En New Yorker enkeltdør er smuk fra entreen til stuen, så man med det samme man træder ind, har en fornemmelse af hele huset. Dørene er i glas, som kan fås ekstra lyddæmpende, og sprosser i sort stål inddeler glasset i mindre vinduer. De danner smuk kontrast til hvide vægge, men er også flotte, hvis væggene er farvede. Bruseafdelingen kan afskærmes med en New Yorker dør, hvilket kan forandre badeværelset fra en nødvendighed til et eksklusivt rum, man rent faktisk har lyst til at opholde sig i.