Køb Selecta senge på schwarz.dk

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Schwarz Senge tilbyder senge og madrasser fra et væld af brands, der alle har bevist sig både på kvalitet og design. Med Selecta, Dunlopillo, Jensen Beds m.fl. får man altid en lækker sovekomfort. Foretag en investering i dit velvære. På schwarz.dk kan du købe alle produkterne, og du kan booke tid til en rygtest, som udføres i butikken på Østerbro.

Schwarz Senge

Selecta - Stort udvalg hos Schwarz Senge

Selecta er et tysk mærke, som mange i vores naboland sydpå kan anbefale, men som også for alvor er ved at bide sig fast i de danske hjem. Fordi med Selecta finder man både senge, sengebunde og madrasser i fornem kvalitet. Det er ikke kun kvaliteten, der er værd at bemærke, men Selecta madrasser, senge, sengebunde m.fl. er også skabt i flotte design, som kommer til at se godt ud i dit soveværelse. Hos Selecta kombinerer de materialer af den bedste kvalitet med originale design. Holdbarheden er også en af grundene til at vælge Selecta, da man får produkter til soveværelset, som kan holde i rigtig mange år. Læs mere om produkterne fra mærket på schwarz.dk.

Ny seng? Bestil kontinentalsenge, boxmadrasser mv. online

Schwarz Senge tilbyder et stærkt udvalg med senge fra alle de kendteste fabrikanter af. Hvilken type seng er du på udkig efter? Køb elevationssenge, som kan justeres efter behov. Der tilbydes bl.a. dobbelt elevationssenge med to sengebunde, der kan justeres individuelt. Du finder også sengerammer til stærke priser hos Schwarz Senge, og den klassiske kontinentalseng kan også købes fra en lang række af mærker. Boxsenge med boxmadrasser er også noget, de er eksperter i hos Schwarz Senge. Se selv udvalget i dag via schwarz.dk.

Med et stort udvalg fra Selecta, Röwa, Viking Beds, Dunlopillo og flere andre, så går man ikke galt i byen hos Schwarz Senge. Besøg www.schwarz.dk, og kig på kontinentalsenge, boxsenge etc. til gode priser. Bestil evt. en rygtest (helt gratis!), og kom forbi sengehuset. Du finder adressen på Østerbro via hjemmesiden.