Krybbespil fra Willow Tree til juletiden

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Køb smukt pynt til julen. WT Shop forhandler unikke og detaljerede krybbespil og en masse figurer af Willow Tree som fx deres Promise model.

WT Shop

Skønne krybbespil med forskellige elementer

Det er hyggeligt og smukt at have et krybbespil stående fx ved påsketid, men naturligvis også i december måned. Vælg mellem Little Shepherdess, Creche og naturligvis Three Wise Men. Der er også stjernebelagt baggrund, så du kan skabe den komplette stemning, som dengang Jesus blev født. Det skaber en autentisk atmosfære omkring påsketid og juleaften, og krybbespil af Willow Tree er smukke at have stående hvor som helst i hjemmet. Skab den komplette stemning med Willow Tree produkter til at lave et unikt krybbespil. Du vælger frit hvilke dele, du vil have med, og så kan du jo stille dem, som det ser bedst ud i dit hjem.

Willow Tree Promise figurer – et populært valg hos WT Shop

Willow Tree har også designet en masse unikke figurer, som ikke behøver at sættes sammen med andre. Willow Tree Promise er en pyntende figur af en mand og en kvinde, som tydeligvis elsker hinanden. Promise figuren af Willow Tree har de to personer i hinandens favn, mens det ser ud som om, at de danser. Figuren er lavet af polystone, og du kan sætte den i vindueskarmen eller andre steder, hvor du ønsker en pyntegenstand, der symboliserer et løfte og ærlighed. Alle genstandene er af en høj kvalitet, og WT Shop tilbyder hurtig levering. Willow Tree figurer viser følelser, og de forskellige motiver er med til at fortælle en historie og skabe en stemning i dit hjem. Det er let at blive forelsket i disse tematiske figurer, ophæng og kage toppers. Se billeder på www.wt-shop.dk.

Willow Tree Promise er blot en ud af et utal af yndige figurer, der symboliserer følelser. Hos WT Shop kan du også købe krybbespil, hvor du selv vælger mellem en masse forskellige som fx 3 Vise Mænd, stjernebaggrund og naturligvis krybben.