Lamelbunde og senge fra Carpe Diem, Röwa, Kaagaard m.m. på schwarz.dk

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Shop lamelbunde og andre typer af sengebunde hos Schwarz Senge. Køb elevationssenge, boxmadrasser m.m. fra brands som Carpe Diem, Röwa og Dunlopillo på schwarz.dk.

Schwarz Senge

Holdbare lamelbunde i flot træ

Køb lamelbunde fra anerkendte Kaagaard hos Schwarz Senge. Det er her vigtigt, at man prioriterer en stabil konstruktion, som samtidig er stærk og holdbar. Det er præcist, hvad du får, hvis du vælger en lamelbund fra Kaagaard. Du finder samtidig også et udvalg af elevationsbunde på schwarz.dk. Disse fleksible løsninger er et krav til en velfungerende elevationsseng. Bestil elevationsbunde fra Selecta, men også Schramm og Röwa. Schwarz Senge er også leveringsdygtige med planbunde til stærke priser. Uanset ens økonomi og krav til soveværelsesartikler, kommer man ikke til at kigge forgæves hos denne specialist fra KBH. Der sælges nemlig lamelbunde og andre sengebunde i vidt forskellige prisklasser. Se udvalget fra Kaagaard, Röwa, Selecta og andre brands på schwarz.dk.

Carpe Diem seng - mere info hos Schwarz Senge i København Ø

Bestil en Carpe Diem seng, hvis du ikke ønsker at gå blot en lille smule ned på kvalitet. Der er tale om ergonomiske løsninger til dit soveværelse, hvor funktion og stilfuldt design går op i en højere enhed. Carpe Diem har udviklet et unikt fjedersystem, der giver en særskilt oplevelse. Man kan ikke sætte et monetært beløb på ens søvnkvalitet. Den har så stor påvirkning på resten af ens liv, at den simpelthen bare skal være i orden. Det sikre valg er en Carpe Diem seng. Køb fra Carpe Diem online hos Schwarz Senge. Husk, at du nogle gange kan være heldig at finde udvalgte modeller fra mærket i udsalgssektionen. Hvis du vil prøve inden køb, så kom forbi København Ø, hvor du også kan få lavet en rygtest - uden ekstra betaling.

Bestil alt til dit soveværelse fra en specialist fra Hovedstadsområdet. Schwarz Senge forhandler lamelbunde, elevationssenge, boxmadrasser m.m. fra en række kvalitetsbrands som fx Carpe Diem, Dunlopillo og Jensen. Kig nærmere på schwarz.dk.