Moderne designerlamper til gode priser

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Designerlys.dk er stedet for dig, som sætter pris på moderne og klassiske designerlamper til de laveste priser på markedet. Hos Designerlys.dk finder du et stort udvalg af både nye og ældre lampemodeller fra kendte designere. Du finder bl.a. Frandsen lamper i forskellige modeller og Lightyears væglamper, bordlamper og pendelmodeller.

Designerlys.dk

Frandsen lamper til den bedste pris

Frandsen Lighting har siden 1968 designet og produceret smukke lamper af høj kvalitet. Frandsen lamper kan passe ind i mange forskellige rum pga. det simple design og mange farvemuligheder. Frandsen Lighting er især kendt for deres Ball-serie, som består af både væglamper, pendler, bordlamper og gulvlamper. Frandsen lamper fra Ball-serien er kugleformede og har et tidløst design, som er evigt moderne. Hos Designerlys.dk finder du et godt udvalg af Frandsen lamper i en bred vifte af farver og modeller. Hvad end det er en magnetvæglampe eller en bordlampe, du søger, så finder du det hos Designerlys.dk. Find en moderne designerlampe til den bedste pris på markedet hos Designerlys.dk.

Lightyears væglamper - stilrent udtryk og godt håndværk

Hos Designerlys.dk finder du også smarte lamper fra Lightyears. Her kan du bl.a. købe en Lightyears væglampe, som er perfekt til soveværelset, stuen, kontoret, eller hvor du ellers skulle stå og mangle en flot væglampe. Lightyears laver moderne belysning med fokus på et stilrent udtryk og godt håndværk. En Lightyears væglampe passer derfor perfekt ind i de fleste hjem, hvor man gerne vil have en simpel og veldesignet lampe med et behageligt lys. Der er flere farver at vælge i mellem, så du kan vælge netop den, der passer til dig. Du kan læse mere om de forskellige Lightyears væglamper på Designerlys.dk’s hjemmeside, hvor du også finder mange af Lightyears andre lampemodeller. Har du brug for vejledning, når du skal købe den perfekte lampe, kan du altid hente god hjælp hos Designerlys.dk.

Gå online og se udvalget af Frandsen lamper og Lightyears væglamper på www.designerlys.dk.