New Yorker vægge og døre er en praktisk løsning

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

First Floor CPH er et spændende navn på den danske scene for designermøbler og interiør. De har flere spændende produktlinjer man kan stifte bekendtskab med i deres katalog, men det er unægteligt ikke mindst de smarte og funktionelle - samt ikke mindst flotte - New Yorker vægge og New Yorker døre, der har fået ros og opmærksomhed de seneste år. Kender du ikke allerede til kategorierne New Yorker væg og New Yorker dør, kan du læse mere om dem herunder.

First Floor CPH

New Yorker væg. Lad lyset vandre igennem hele lejligheden eller huset

Der er mere end én faktor, der gør en New Yorker væg til en spændende tilføjelse til ens bolig. Først og fremmest den, at en New Yorker væg afskærmer lyd og lugt. Moderne lejligheder vil ofte være designet med få, store rum. Men det kan jo sagtens være at man finder ud af, at det faktisk kunne være rart med en skillevæg imellem køkken og stue, ikke mindst når man laver mad. Her er en New Yorker væg den perfekte tilføjelse. Væggen sørger nemlig effektivt for at skabe en barriere imellem de to rum, uden at lyset stoppes. Derfor egner New Yorker væggen sig f.eks. perfekt til storby lejligheder, hvor man jo ikke altid har uendeligt mange vinduer at gøre godt med.

Vælg en New Yorker dør i flot design fra First Floor CPH

De faktorer der gør en New Yorker væg så velegnet til moderne boliger, kan også bruges til at beskrive en New Yorker dør, som lige nu også er en central del af kataloget hos www.firstfloorcph.dk. Samtidig giver både New Yorker døre og New Yorker vægge fantastiske muligheder for at få en smuk indretning derhjemme, da dørene og væggene ikke kun er særdeles funktionelle, men samtidig også er enormt smukke, og vil kunne indgå perfekt i en moderne indretning.