Ny seng eller sofa? Find det rigtige design til dit hjem på max-jessen.dk

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Hos www.max-jessen.dk finder du alt i møbler til ethvert rum i ethvert hjem, så tøv ikke med at tage et kig i det unikke univers af høj kvalitet både i design og holdbarhed. Lige meget hvilken indretningsstil du har, og hvilke møbler du ønsker dig eller mangler, er ILVA Max Jessen Terndrup stedet, du bør tjekke ud. Find diverse sortimenter af alt fra sofaer og lænestole til senge, borde og reoler m.m. Mulighederne for at få din indretningsdrøm til at gå i opfyldelse er gode her.

ILVA Max Jessen Terndrup

Den rigtige seng gør underværker for din søvn

Find den seng, der skal sikre dig den bedst mulige nattesøvn i fremtiden, hos ILVA Max Jessen Terndrup. Her finder du en bred vifte af senge i flere modeller, alt efter hvilken størrelse du skal bruge. Måske ønsker du dig en seng, der er både behagelig og smuk, eller også er det vigtigere for dig, at der er indbygget elevation, så du kan ændre dens position. Lige meget hvilke egenskaber og funktioner du ønsker i en seng, kan ILVA Max Jessen Terndrup give dig det. Vælg bl.a. mellem senge fra kvalitetsbrands, heriblandt Tempur og Hästens m.fl.

Intet hjem er fuldendt uden en komfortabel sofa

Sofaer findes i et hav af modeller, der varierer i både form og farve, materialer og design. Netop dette lever sortimentet af sofaer hos ILVA Max Jessen Terndrup op til. Hvad end du drømmer om en 2-, 3-, eller 4-persons sofa i læder, stof eller et helt tredje materiale, som er enten enkel og tidløs eller iøjefaldende og farverig, så finder du den her. Du finder både sofaer for sig selv samt med chaiselong eller hjørne, hvis der skal være plads til flere personer eller at ligge ned i den. På den måde har du både mulighed for at finde en pæn og nydelig sofa, som er plads for afslapning og hygge.

Find dine drømmemøbler hos ILVA Max Jessen Terndrup i dag.