Pryd dit hjem med et smukt vægspejl eller antikt vitrineskab fra Direkte Import

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Hos www.direkteimport.dk finder du alt i møbler til både indendørs og udendørs brug. Lige meget hvilken boligindretningsstil du har, er der rig mulighed for at finde noget, du mangler eller ønsker dig i de imponerende sortimenter. Gå på udkig hos Direkte Import efter alt fra antikke vitrineskabe til smukke vægspejle og meget andet. Her får du desuden fri fragt på alle ordrer.

Direkte Import

Antikt vitrineskab i smukt design

Et vitrineskab er et både smukt og praktisk møbel, hvor du kan opbevare din flotteste service og glas til festlige lejligheder. Hos Direkte Import finder du et skønt udvalg af antikke vitrineskabe i flere forskellige størrelser, modeller og designs. Derfor er det ikke svært at finde et antikt vitrineskab, der passer perfekt ind i dit hjem. Tjek selv det store og varierede udvalg af antikke vitrineskabe ud i dag. Møblet er utroligt populært og elsket, da det passer ind mange steder i hjemmet, hvor der spises, drikkes og hygges. Stil derfor det rette vitrineskab i din tv- eller spisestue, køkken eller helt tredje sted.

Vægspejl med hvidlakeret eller guldfarvet ramme

Find de smukkeste vægspejle til dit hjem hos Direkte Import i dag. Spejle er med til at skabe dynamik i et rum, og det kan i den grad også udtrykke en bestemt indretningsstil. Derfor finder du vægspejle i en lang række modeller og designs hos Direkte Import, så du kan finde et eller flere, der passer perfekt ind i gangen, soveværelset eller et helt tredje sted i hjemmet. Du finder vægspejle i forskellige materialer, former og farver alt efter, hvad du ønsker dig, så lad dig blot inspirere af sortimentet. Vægspejlene fås bl.a. i store størrelser, som er med til at skabe en god rumfornemmelse.

Tøv ikke med at lade Direkte Import være din foretrukne forhandler af møbler til ethvert rum i dit hjem.