Pynt hjemmet med plakater med klassiske motiver fra Plakatforretningen.dk

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Plakatforretningen.dk er en dansk webshop med lager på Fyn, hvor der dagligt afsendes plakater og rammer til kunder rundt om i landet. Hos Plakatforretningen.dk kan du finde lidt af hvert. Her kan du bl.a. finde en Skytsengel plakat eller Liljesværmeren dansk plakatkunst af bedste skuffe.

Plakatforretningen.dk

Pynt hjemmet med den klassiske En Skytsengel plakat

Hos Plakatforretningen.dk kan du både finde originale plakater fra kunstudstillinger og biograffilm samt moderne eller klassiske plakattryk. En Skytsengel plakat er et godt eksempel på et klassisk motiv, som hang i mange danske hjem for omtrent 120 år siden, og som stadig er interessant i dag. En Skytsengel plakaten er genoptrykt efter et gammelt olietryk og fås i målene 50,2 X 64 cm. En Skytsengel plakat er perfekt til dig, som kan lide at mikse det klassiske med det moderne. Man behøver ikke at have et hjem, som er indrettet som i det forrige århundrede for at have et klassisk motiv hængende. Blandingen af stilarter kan være spændende og yderst forfriskende. Du finder flere flotte antikke motiver hos Plakatforretningen.dk.

Smuk og harmonisk Liljesværmeren dansk plakatkunst

Et andet eksempel på en smuk plakat i klassisk stil er Hanne Passers Liljesværmeren plakat. Til trods for at Hanne Passer lavede billedet i 1995 minder stilen om den forfinede kunst fra 1700-tallet, så man kunne snydes til at tro, at den var meget ældre. Liljesværmeren dansk plakatkunst passer til dig, der kan lide smukke organiske former og behagelige farver. Hanne Passers Liljesværmeren er perfekt til dig, som kan lide elegante botaniske motiver i en simpel og harmonisk komposition. Du finder mange forskellige stilarter hos Plakatforretningen.dk, så der er noget for enhver smag. Her kan du også finde et stort udvalg af originale filmplakater fra biografer samt plakater fra kunstudstillinger. Originale plakater fra Plakatforretningen.dk har en helt særlig stemning over sig, som man ikke får ved nytrykte plakater. Find det hele hos Plakatforretningen.dk.

Læs mere om Liljesværmeren dansk plakatkunst og køb En Skytsengel plakat på www.plakatforretningen.dk.