Smukke ting til boligen fra anerkendte kunstnere og designere på www.gaverogbolig.dk

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Kay Bojesen og Bjørn Wiinblad. Dette er blot nogle af de yderst anerkendte kunstnere og designere som Danmark har haft gennem tiden, som du vil støde på når du udforsker Gaver og Boligs sortiment. Hvis du er på udkig efter en flot værtindegave eller lidt til din egen bolig, kan du med fordel læse mere nedenfor.

Gaver og Bolig

Figurer fra den Kay Bojesen

Kay Bojesen er en af Danmarks mest anerkendte kunstnere nogensinde – han er blandt andet kongelig hofleverandør. Han har brilleret med et hav af forskellige figurer og design på det danske lige så vel som på det udenlandske marked. Bojesen er oprindeligt uddannet som sølvsmed, men har været en sand mester inden for arbejde med andre materialer som træ for eksempel. Kay Bojesen er især kendt for sine dyrefigurer, der i dag har fået en fast plads i mange af de danske hjem og han er indbegrebet af godt og enkelt håndværk. Hos Gaver og Bolig finder du et stort udpluk af Bojesens største successer, der passer ind i ethvert hjem. Udvalget byder blandt andet på klassikere som elefanten, papegøjen, livgarderen og sidst, men ikke mindst den ikoniske abe i træ. Det er primært Bojesens figurer, der er at finde blandt udvalget, men du vil også støde på flotte illustrationer af Bojesens værker, varme tæpper og andet børnelegetøj. Er du på udkig efter flotte design fra Kay Bojesen, kan du med fordel besøge Gaver og Bolig.

Elegante lysestager fra designeren Bjørn Wiinblad

Udover Bojesen, byder Gaver og Bolig også på et stort udvalg af flotte design fra andre anerkendte designere. Blandt andet Bjørn Wiinblad, den vellidte keramiker og kunstner, der har bidraget med flotte lysestager, duge, figurer og vaser til den danske designskat. Hos Gaver og Bolig er de svært begejstret for Bjørn Wiinblad lysstager og det afspejler sig sandelig også i deres sortiment, der byder på nogle af de mange klassikere. Lysestagen er nøglen til vaskeægte hygge. Med et stort udvalg af forskellige modeller, er du sikker på at finde de Bjørn Wiinblad lysestager, der passer ind i din bolig. Af modeller, der føres hos Gaver og Bolig, kan modeller som Felicia, Rosalinde og Tulip blandt andet nævnes. Ydermere byder deres udvalg også på andet end Bjørn Wiinblad lysestager. Hans smukke duge i bomuld er selvfølgelig også en del af det lækre sortiment.

Find lækre gaver hos Gaver og Bolig til skarpe priser.