Wood Living - Køb rustikke hylder og andre møbler i genbrugstræ

/ Redaktionen / Indretning & Interiør

Wood Living byder på et bredt sortiment af flotte håndlavede møbler, i høj kvalitet. Der findes i udvalget bl.a. forskellige møbler af genbrugstræ og rustikke hylder i træ, som alt sammen er fremstillet på bæredygtig vis med gode genbrugsmaterialer.

Wood Living

Bestil møbler af genbrugstræ

Hos Wood Living findes et godt sortiment, med møbler af genbrugstræ, i den bedste kvalitet. Herunder findes der fx møbler af genbrugstræ som fx gamle gulvplanker, pallerammer eller meget andet spændende træ. I det brede sortiment findes der bl.a. bogkasser, borde, hylder, knager, knivholdere, lysestager, sofaborde og meget mere. Alle møblerne har tilfælles at de er fremstillet af genbrugstræ, så man både får nogle flotte og rustikke møbler, samt støtter miljøet. Wood Living produkterne er udelukkende lavet af danske materialer, så man er sikret en høj kvalitet. Med genbrug af træ skubbes CO2 regnestykket, da genbrugstræet har flere år til at det kommer til forbrænding. Ligeledes er alt lim, lak og olie miljøvenligt, så der kan være maksimal fokus på bæredygtighed. Læs mere om de mange forskellige produkter på woodliving.dk.

Flot udvalg af rustikke hylder i træ på woodliving.dk

Der findes hos Wood Living også en masse forskellige rustikke hylder i træ, i god kvalitet. En rustik hylde i træ fra Wood Living er med i deres ældste produktioner, som var det første produkt der blev fremstillet. De rustikke hylder er lavet af genbrugstræ som fx gamle pallerammer, der har været verdenen rundt og derfor har masser af historie med sig. De rustikke genbrugshylder i træ, har hver deres nuancer og farvespil, da alt genbrugstræ er forskelligt. Derfor er man sikret en rustik hylde i træ, som hver iser, er unikke og har hver deres historie. Derudover fås de rustikke hylder i træ i forskellige størrelser og længder, så der altid vil være en hylde til dit behov.

Besøg Wood Living allerede i dag, hvis du er på udkig efter flotte og rustikke møbler, i den bedste kvalitet.