Find gaver og smykker til mennesker i alle aldre på www.guldsmedoestergaard.dk

/ Redaktionen / Smykker & Accessories

Hos Guldsmed Østergaard kan du finde både konfirmations-, bryllups-, studenter-, og dåbsgaver. Se bl.a. på Sif Jakobs smykker og sølv børnebestik til gode priser.

Guldsmed Østergaard

Find sødt sølv børnebestik til dåbsgaven

Hos Guldsmed Østergaard vil du helt sikkert kunne finde den perfekte dåbsgave eller navnedagsgave. Der er bl.a. et bredt udvalg af sølv børnebestik at vælge imellem, og du kan finde mange forskellige små søde gafler, knive og skeer, som de små kan vokse op med. Det kan betyde meget for et barn at have sin egen sølvske, som man kan have resten af livet og som man kan lade gå i arv til den næste generation. Du kan finde meget forskelligt sødt sølv børnebestik på www.guldsmedoestergaard.dk, for sølvservice i dåbsgave er en lang tradition, som mange generationer har praktiseret. En dejlig lille sølvske er en fantastisk dåbsgave, og dem kan du finde mange forskellige af i udvalget af sølv børnebestik, hvor der selvfølgelig også er sølvgafler og sølvknive til gode priser. Vælg imellem mange forskellige danske og nordiske designs til gode priser, og find lige den, som passer bedst til den nyfødte.

 

Sif Jakobs smykker til kvinder i alle aldre

Hos Guldsmed Østergaard kan du finde lige det, du skal bruge af flotte smykker til alle kvinder i alle aldre. Der er mange forskellige stile at vælge imellem, og der vil afgjort også være noget for dig, hvad end du kan lide prangende eller minimalistiske designs. Hvis du kan lide mange funklende ædelsten, så er Sif Jakobs smykker måske lige noget for dig, for her sidder stenene tæt på ædelmetallet og det giver nogle helt fantastiske smykkedesigns, som måske er lige noget for dig. Sif Jakobs smykker findes i rose ædelmetaller og sølv med sten, og der er både øreringe, fingerringe, halskæder, vedhæng og armbånd at vælge imellem, og du vil helt sikkert elske de mange forskellige smukke elegante og tidsløse designs. Der er lige noget for dig, hvis du kan lide dansk design, når det er allerbedst. Vælg imellem mange forskellige super dejlige og flotte ringe og øreringe fra Sif Jakobs smykker.