Fuldend dit outfit med en pels hårelalstik eller pelstaske fra furbysofie

/ Redaktionen / Smykker & Accessories

Der er mange måder man kan bruge pels som en del af sit outfit. Man behøver ikke pelsjakker for at se stilet og ekstravagant ud. Det går også an på andre måder. Hos furbysofie finder du alt i pelsvarer, lige fra jakker til tasker til hårelastikker, så du er sikker på at finde noget som du synes om. Tag et kig ind på deres hjemmeside, furbysofie.dk, og se deres store udvalg.

furbysofie

Pelstasker i bløde design

Er en minkpels for stort et køb for dig, så kan du med fordel klikke dig ind på furbysofies afdeling med pelstasker. Her finder du et nøje udvalgt sortiment af pelstasker, der alle er produceret i bløde design. Pelstasker er det perfekte tilbehør til en stilbevidst kvinde, der også sætter pris på god kvalitet. Hos furbysofie finder du et bredt udvalg af pelstasker, der passer til enhver smag og stil. Du finder bl.a. den supermoderne mink bæltetakse, der kan fås i både en skarp koralfarve eller en flot grøn model. Du kan derudover også få større modeller, der passer perfekt til at indeholde det mest nødvendige, såsom pung og mobiltelefon. Du finder også den lidt større skuldertaskemodel, der er perfekt til arbejdsbrug, da den er stor nok til at kunne indeholde en computer. Du kan også få den flotte pelsrygsæk, hvori der er plads til alt hvad du kunne have brug for. Så tag et kig ind forbi og find den nye pelstaske, som passer bedst til dig og dine behov.

Smart pels hårelastik

Søger du en mindre ting, der stadig vil vække meget opmærksomhed, så er en pels hårelastik lige det du leder efter. En pels hårelastik er lige præcis prikken over i’et, hvad angår at finde det helt perfekte finish til et outfit. Hos furbysofie finder du et smukt udvalg af pels hårelastikker, der alle er produceret i det eksklusive minkpels og kommer i flere modeller, samt i mange forskellige farver. Du er altså sikker på at finde en pels hårelastik eller hårspænde, der passer og matcher både din egen hårfarve og det outfit du har på. Som en ekstra lille detalje, kan en pels hårelastik også bruges som et fint armbånd. En pels hårelastik er den perfekte lille gave til hende, der elsker både mode og pels, samtidigt med at den er til at betale. Så skynd dig at hoppe forbi hjemmesiden og se det flotte udvalg af pels hårelastikker eller tag et smut forbi den fine butik, hvor du selvfølgelig kan prøve alle modeller på.