Hos Present Time finder de flere designerure fra eksempelvis Karlsson

/ Redaktionen / Smykker & Accessories

På present-time.dk kan du få et imponerende udvalg af designerure som fx Karlsson. Present Time sælger ure og mange andre lækre boliginteriørprodukter fra deres store sortiment til erhvervskunder, og bag hjemmesiden står den danske virksomhed Columbine. Læs med her, hvis du vil lære mere om de spændende ure.

Present Time logo

Se tiden med ure fra Karlsson

Columbine, Present Time og Karlsson har ikke blot det tilfælles, at de alle er forbundet til present-time.dk. De er også alle tre virksomheder, som elsker kvalitetsprodukter inden til lave priser. Førstnævnte firma blev grundlagt i 2002 og varetager i dag salg af produkter, som fx ure fra Karlsson, som siden 1999 har været et brand under Present Time. De laver smukke, stilsikre og minimalistiske ure, som udstråler simplicitet og tidsløshed. De afdæmpede farver og det enkle udtryk gør, at ure fra Karlsson passer ind i mange danske hjem, ligesom det også gør, at urene holder mange år frem. De laver blandt andet vægure, gulvure og vækkeure i mange forskellige farver og design – fællesnævneren for dem alle er, at de er utroligt smukke. Så ligegyldigt hvilken stil der passer dig, kan du nu (på den smukkeste vis) se tiden med ure fra Karlsson.

Lang historie med designerure

Netop designerure er noget, de har masser af hos Present Time, der som nævnt kun sælger til erhvervskunder. Det store katalog af designerure tæller alt fra guldfarvede vægure og små bordure i træ til gulvure med et smukke penduler. Som antydet i ovenstående afsnit er designerure netop et felt, hvor Present Time udmærker sig. Brandets historie går tilbage til starten af 1980’erne, hvor de to virksomheder Kaleidoscoop og Clockwork valgte at slå pjalterne sammen under ét navn. Siden da har de ikke set sig tilbage, og foruden Karlsson har de flere brands under sig, som du selvfølgelig kan finde se på present-time.dk. Så kontakt dem allerede i dag, hvis du er interesseret i at blive forhandler af stærke interiørprodukter som de fine designerure.