Online forhandler af elegante Marc Jacobs ure og tidløse Georg Jensen Daisy Marguerit smykker

/ Redaktionen / Smykker & Accessories

Guldsmed Østergaard sælger designersmykker fra mange danske og udenlandske designere. Læs her om Georg Jensen Daisy Marguerit og om Marc Jacobs ure.

Guldsmed Østergaard

Tidløse Georg Jensen Daisy Marguerit smykker

Georg Jensen Daisy Marguerit er en serie af forskellige smykker, som nærmest er blevet ikonisk for dansk smykkedesign på grund af det helt tidløse og ret geniale design. De smukke Daisy Marguerit smykke tælle både fingerringe, øreringe, halskæder, armbånd og brocher og du kan helt sikkert finde noget super flot iblandt, som du vil elske. Serien er karakteriseret ved de hvide blomst med de mange små fine blade, som er gennemgående i serien og som både bliver til øreringe, fingerringe osv. Der er mange forskellige spændende designs, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge til årets konfirmation, bryllup eller studentergilde iblandt. Der er gode priser på Daisy Marguerit serien, som er tidløs og som kvinder i alle aldre går med. Det er virkelig en klassiker, som er kommet for at blive, og som man ofte ser brugt af danske og udenlandske kvinder især om sommeren.

Elegante Marc Jacobs ure

Hos Guldsmed Østergaard kan du købe armbåndsure fra både danske og udenlandske designere. De sælger både Georg Jensen og Marc Jacobs ure samt mange flere. Hvis du leder efter et tidløst ur, som du kan bruge til hverdag, men som stadig er super flot og elegant, så er Marc Jacobs ure måske et godt sted at kigge. Marc Jacobs har nemlig designet nogle flotte og super elegante ure, som både mænd og kvinder kan bruge og som helt sikkert vil være lige noget for dig. Der er forskellige spændende designs at vælge imellem – både firkantede og runde samt de smalle for det mere feminine look. Alle urene er med visere og nogle har tal eller logo i urskiven. Der er forskellige virkelig smukke Marc Jacobs ure til salg til gode priser på siden, og du kan helt sikkert finde noget flot, som du vil gå med på siden. Vælg imellem de mange flotte og forskellige designs til gode priser.