Shop smykker og ure fra Julie Sandlau, Daniel Wellington m.fl.

/ Redaktionen / Smykker & Accessories

Guldsmed Østergaard leverer designerure og smykker fra Julie Sandlau og Daniel Wellington, som denne artikel kommer til at handle om. Det vil også være muligt at købe fra Seiko, Tissot, Sif Jakobs og andre brands. Inden for smykker, forhandler de øreringe, ringe, charms, armbånd m.m. Når det gælder ure, har de naturligvis dame-, herre- og børneure til salg. Der er også muligt at bestille jubilæumsure og se på dykkerure via www.guldsmedoestergaard.dk.

Guldsmed Østergaard

Serier fra Julie Sandlau som Fairytale, Imperial og Gingko

Julie Sandlau er et eftertragtet mærke. På guldsmedoestergaard.dk, kan du bl.a. købe Evening Dew, Fairytale, Cocktail og Classic smykker fra Julie Sandlau. Bestil fra deres kollektioner Gingko, Harper, Imperial og mange flere. Hver serie er skabt med en rød tråd og med de unikke karakteristika, som vi forbinder med Julie Sandlau smykker. De har vundet stor popularitet i Danmark, men er som sandelig også kendte i resten af Verden. De flotte Starburst-øreringe har været en del af serien Dreamgirls, der er Oscar-vindende. Vil du vide mere om smykkefirmaet Julie Sandlau og serier som Prime, Primrose og Pure Heart? Så lad dig inspirere på guldsmedoestergaard.dk.

Ure fra Daniel Wellington - Iconic motion, Dapper m.fl.

Køb Daniel Wellington smykker, armbåndsure m.m. hos Guldsmed Østergaard. Det er serier som Classic, Iconic Motion og Dapper, der føres fra dette katalog. Guldsmeden fra Skive har sørget for et velafrundet, bredt og eksklusivt udvalg af de uhyre populære Daniel Wellington herreure og dameure. Daniel Wellington er en trendsætter, som på kort tid opnåede global popularitet. Det er også et mærke, som har ramt plet her i Danmark. Ure fra Daniel Wellington passer godt til enhver lejlighed. Gør hverdagsstilen mere eksklusiv eller sæt prikken over i’et til festen med et lækkert armbåndsur fra Daniel Wellington.

Guldsmed Østergaard leverer Julie Sandlau og Daniel Wellington smykker ud fra deres butik i Skive. Shop også Seiko og Tissot ure eller de enestående Ole Lynggaard ringe, halskæder etc. - alt sammen i de flotteste design.