Sif Jakobs og Julie Sandlau smykker hos Guldsmed Østergaard

/ Redaktionen / Smykker & Accessories

Køb smukke og funklende smykker hos Guldsmed Østergaard. Vælg imellem brands, der er kendt for eksklusivitet. Du kan bl.a. købe fra Julie Sandlau og Sif Jakobs, som du kan læse om i artiklen her.

Guldsmed Østergaard

Sif Jakobs - Køb smykker i sølv og zirkoner

Der tilbydes altid gratis fragt hos Guldsmed Østergaard, som sælger smukke smykker i bedste kvalitet fra Sif Jakobs. Det er smykker med rig anvendelse af zirkoner og sølv, og det er samtidig et dansk brand. Her i Danmark er vi et sandt smykkeland med en masse anerkendte designere, som også klarer sig forbløffende godt internationalt. Sif Jakobs er én af dem, og i udvalget fra Sif Jakobs finder du f.eks. øreringe og halskæder med vedhæng og funklende sten. På www.guldsmedoestergaard.dk kan du vælge serier som Melazzo, Follina og Fucino. Køb også smykker fra Imperia, Mira, Novara, Milan m.m. af Sif Jakobs. Se det unikke og eksklusive sortiment af kvalitets smykker, øreringe og halskæder ved at besøge gudsmedoestergaard.dk.

Se de glamourøse design fra Julie Sandlau

Shop også feminine Julie Sandlau smykker i glamourøse design. Smykker af Julie Sandlau er ægte luksus og eksklusivitet og det simple samt raffinerede udtryk taler for sig selv. Julie Sandlau har bl.a. udmærket sig ved deres mesterlige benyttelse af sterlingsølv, der ofte er belagt med 22 karat guld. Det er også designerens brug af krystaller og zirkoner, der gør Julie Sandlau smykker unikke. De enestående materialer og det gode håndværk går hånd i hånd, og gør armbånd, halskæder, ringe m.m. fra dette brand til noget unikt.

Guldsmed Østergaard tilbyder smykker og ure fra nogle af de bedste brands. Køb øreringe, halskæder, armbånd, ringe og meget mere fra et væld af brands. Du finder Julie Sandlau og Sif Jakobs, som omtalt i artiklen her. Du er også i stand til at shoppe fra ByBiehl, Skagen, Georg Jensen, Daniel Wellington og mange flere online. Bestil unikke smykker til dig selv eller til en person, du holder ekstra meget af.