Smykker og ure fra Kranz og Ziegler Story og Marc Jacobs

/ Redaktionen / Smykker & Accessories

Guldsmed Østergaard ligger inde med et skønt sortiment af Kranz og Ziegler smykker fra Story serien. På webshoppen på guldsmedoestergaard.dk finder man også ure fra Marc Jacobs og andre fantastiske mærker med international succes.

Guldsmed Østergaard

Kranz og Ziegler Story serien – Skab din egen historie

Story af Kranz og Ziegler består af masser af skønne smykker, der er med til, at du kan fortælle din egen historie. Vælg mellem et utal af charms, så du kan sammensætte dit helt eget armbånd – unikt og personligt. Du finder armbånd i læder, med faldskærmsline, perler og sten, og du har mulighed for at vælge charms i forgyldt sølv, almindeligt sølv og sort rhodineret. Vi leder altid efter personlige måder at udtrykke os selv på, og med Story serien fra Kranz og Ziegler er det altså dig selv, der sammensætter dit eget armbånd med dine yndlingscharms. Guldsmed Østergaard byder ind med et kæmpe udvalg fra Kranz og Ziegler Story linjen med over 500 forskellige smykker. Du kan naturligvis se hele udvalget inde på www.guldsmedoestergaard.dk, hvor du også finder ure og smykker fra mange andre brands som Lund Copenhagen, Georg Jensen og mange flere.

Køb et Marc Jacobs ur hos Guldsmed Østergaard

Ønsker du dit eget Marc Jacobs ur, eller leder du efter en perfekt gave til din elskede? Et Marc Jacobs ur er et stilsikkert valg. Manden bag mærket er designer, trendsætter og et kæmpe talent, som har sat sit præg på ur verdenen. Du finder altid nye og trendy ur design hos Guldsmed Østergaard, hvilket det derfor også giver mening, at du kan købe Marc Jacobs ure fra udvalget her. På guldsmedoestergaard.dk kan du bestille store og små modeller med fx funklende krystaller. Det er nemlig muligt at finde herreure og dameure fra denne designer, og du kan vælge mellem serier som Skeleton, Rock, Corey og mange flere. Klik ind på guldsmedoestergaard.dk i dag, og vælg det rette Marc Jacobs ur.

Bestil Story charms og armbånd fra Kranz og Ziegler samt ure fra anerkendte Marc Jacobs online hos Guldsmed Østergaard.