Stort sortiment af Oris ure og MVMT varianter online hos Guldsmed Østergaard

/ Redaktionen / Smykker & Accessories

Inde på guldsmedoestergaard.dk sælges de klassiske Oris ure, som er blevet produceret helt siden 1904. Du finder også de mere moderne og Trendy MVMT ure, som kun har eksisteret siden 2013. Guldsmed Østergaard tilbyder forskellige typer ure i mange prisklasser, så alle kunder bliver tilfredse med udvalget.

Guldsmed Østergaard

Bestil Oris ure fra guldsmeden og urmageren på www.guldsmedoestergaard.dk

Hvis du søger efter et stort sortiment af Oris ure, kan Guldsmed Østergaard anbefales. Du har mulighed for at kigge nærmere på modellerne i butikken i Skive, eller du kan bestille med landsdækkende levering på www.guldsmedoestergaard.dk. Guldsmeden her sørger også for fin indpakning og håndskrevet kort, hvis dette er en forespørgsel, du har. Oris ure er mekaniske mesterværker med mindre fokus på pynt og mere fokus på håndværket. De klassiske ure fra Oris fås i flere serier, hvor en af de mere populære er Aquis. Du er også i stand til at finde modeller fra BC3, Chronoris, Prodiver, Big Crown, Artelier og mange flere. Oris fabrikken sørger altid for at overholde de høje kvalitetsstandarder, som blev sat i tidligere generationer. Det er stadigvæk det gode og funktionelle håndværk, der er i fokus, ligesom det var dengang.

MVMT ure - ungdommelige og trendy

Guldsmed Østergaard sælger også MVMT ure, der er særdeles populære blandt den yngre generation. MVMT står for ”movement”, og mærket har rødder i Los Angeles. Dette nyere brand fra 2013 er vokset meget på kort sigt, og MVMT ure har i dag over 4,5 followers på sociale medier. Disse ure tager udgangspunkt i tidens trends. Der benyttes både lænke og læderrem, og MVMT står bag maskuline herreure såvel som feminine dameure. Guldsmed Østergaard tilbyder fri fragt i Danmark på mærket her.

Gå på opdagelse hos denne danske online ur portal. Guldsmed Østergaard sælger klassiske og funktionelle Oris ure, særdeles trendy MVMT ure og mange andre brands som fx Breitling og Ole Mathiesen. Du kan handle online på guldsmedoestergaard.dk eller tage et kig forbi den lokale butik i Skive, hvis dette er at foretrække.