Bordtennisbord og bordtennisbat - Stort bordtennissortiment

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Køb bordtennisbat og bordtennisbord samme sted, nemlig hos HomeX.dk, der er en dansk specialist i bordtennis og andre sportsgrene som stavgang, basketball og baseball. Klik ind på www.homex.dk, hvis du elsker sport og vil spare penge på godt sportsudstyr af en god kvalitet.

HomeX.dk

Bordtennisbat til klub eller personligt brug?

Leder du efter bordtennisbat til en institution, eller har du blot brug for en model til dig selv? HomeX.dk gør det muligt at spare seriøst ved at købe stort ind, hvilket er perfekt for institutioner, skolefritidsordninger, klubber, gymnasier og lignende. Der forhandles også sæt, hvor man får bolde og andet med til at spille. Hvis du leder efter et elite bordtennisbat til dig selv, så er HomeX.dk også leveringsdygtig. Michael Maze satte for alvor gang i populariteten, og i dag er bordtennis en nydt sportsgren over hele Danmark. Hvis man ikke har ordentligt udstyr, kan man ikke spille, eller det bliver en meget ubehagelig oplevelse. Sørg derfor for at vælge kvalitet. Derfor sælges der meget fra Stiga, Sponeta, Sportive og lignende populære mærker, der er lig med høj standard. Køb dit nye bordtennisbat, og bliv klar til mange timers sjov med kollegaer, venner eller til stævne.

HomeX.dk - Køb et bordtennisbord med gratis fragt

Et godt bordtennisbord kan være mange ting. Det er naturligvis ikke den samme type, man skal have, hvis man sammenligner konkurrencespil med børnespil. Du finder et væld af størrelser på www.homex.dk, der er leveringsdygtig med nogle af de bedste mærker på markedet. Hos HomeX.dk finder du modeller med hjul, så det er nemt at køre bordtennisbordet frem og tilbage. Dette er et must, hvis man spiller i en hal, der også benyttes til andre formål. Du kan købe foldbare bordtennisborde, som ikke fylder så meget i sammenklappet tilstand. Køb det ideelle bordtennisbord uanset behov hos HomeX.dk, der har et stort og velassorteret udvalg.

Bestil udstyr til bordtennis som bordtennisbat og bordtennisbord på www.homex.dk, der forhandler alt til sportsgrenen, men også udstyr til basketball, stavgang og andre sportsgrene.