Forkæl dig selv med økologisk mandelolie og lavendelolie fra Hedenhus

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Hos Hedenhus bliver du præsenteret for et bredt udvalg af bæredygtige og økologiske produkter, der blandt andet byder på æteriske og flydende olier, herunder lavendelolie og mandelolie. Læs desuden mere om de mange opskrifter, du kan finde på deres hjemmeside, så du selv kan lave dine egne cremer og kosmetiske produkter med naturlige ingredienser.

Hedenhus

Ufortyndet, ægte lavendelolie til massage og aromaterapi

Hos Hedenhus går de op i økologi og bæredygtighed, og det er en af grundene til at fritidsprojektet med at holde bier nu er blevet en del af et større projekt, hvor de blandt andet sælger økologiske olier og smør samt forskelligt tilbehør til kosmetik, aromaterapi og velvære. I det brede udvalg på deres hjemmeside kan du blandt andet finde lavendelolie, der også er kendt som lavender oil eller lavendula oil. Her er der naturligvis tale om en økologisk og ægte æterisk olie, der er udvundet af ægte lavendel – på latin Lavandula Angustifolia – ved hjælp af dampdestillation. Som en ekstra bonus har de fra den enkelte produktside linket til deres egen side med opskrifter på kosmetik, hvor du får vist de opskrifter, der indeholder lavendelolie, og selv kan søge efter andre opskrifter. Den æteriske olie med lavendel kan blandt andet bruges til at fremstille creme og lotion, massageolie, hårolie eller duftolie. Derudover kan du også læse meget mere om de mange fordele og anvendelsesmuligheder, som lavendel generelt byder på. Hvis du er til naturlige produkter, bør du ikke holde dig tilbage, men gå på jagt i deres store produktsortiment allerede i dag.

Find avocadoolie, jojabaolie og mandelolie af god kvalitet på hedenhus.dk

Udover æteriske olier finder du også et bredt udvalg af naturlige, flydende olier på www.hedenhus.dk, der blandt andet tæller avocadoolie, jojabaolie og mandelolie, der alle egner sig godt til huden. Her er netop den koldpressede og økologiske mandelolie fremstillet uden brug af kemiske stoffer og er desuden af levnedsmiddelkvalitet, hvilket betyder at netop denne olie også kan indtages og bruges i madopskrifter. Den er dog også oplagt at bruge som massageolie, da den er en såkaldt bæreolie, hvilket betyder, at man kan bruge den til at fortynde æteriske olier, som for eksempel lavendelolie, rosenolie eller fyrrenåleolie, når man ønsker at bruge dem i forbindelse med massage eller aromaterapi. Mandelolien kan desuden også bruges til at fremstille forskellige kosmetiske produkter – og også her bliver man guidet ind til opskrifterne fra Hedenhus via et link. Her finder du opskrifter på blandt andet skægvoks, sollotion og lotion, der alle er lette at gå til.

Besøg hedenhus.dk allerede i dag og realisér drømmen om at lave dine egne naturlige og økologiske skønhedsprodukter – uden unødvendige tilsætningsstoffer.