GHD-bænke, magnesiumcarbonat og meget mere til din styrketræning hos Sidea.dk

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Sidea.dk sælger generelt, men også meget specifikt træningsudstyr med en stor del af udvalget dedikeret til styrketræning. Kigger du efter GHD-bænke, vægtskiver eller kettlebells? Har du behov for en OL vægtstang eller magnesiumcarbonat til at sikre grebet på denne? Find inspiration og produkter på www.sidea.dk.

Sidea.dk

Sissy squat eller GHD-bænk?

En GHD-bænk benyttes især til udvikling af gluteus- og hamstringmusklerne. Deres specielle design gør dem letgenkendelige i motionscentret. Mange seriøse motionister vælger også at købe egen GHD-bænk til hjemmet. Sidea har udviklet en solid model, der er nem at indstille og giver god komfort. I samme kategori finder du også en bænk til sissy squat - en øvelse, mange danskere også vælger at inkorporere i deres styrkerutine. Med begge modeller er man i stand til at fokusere hårdt på specifikke muskelgrupper. En af fordelene både ved sissy squat og GHD-bænke er, at man udnytter kroppens vægt. Vil du vide mere om GHD-bænke? Så klik ind på www.sidea.dk, og evt. kontakt personalet.

Magnesiumcarbonat - Shop fast og flydende kalk nemt online

Sidea.dk sælger ikke kun træningsudstyr, men også andre remedier, der er behov for til seriøs træning. Det gælder selvfølgelig også magnesiumcarbonat. Det fås bl.a. som kalkpulver. Du er også i stand til at købe kalk i andre former. Vælg imellem kalk i blokke og som flydende variant. Sved kan være med til at svække grebet. Skal du løfte virkelig tungt? Prøver du at slå din personlig rekord? Så kan magnesiumcarbonat gøre forskellen. Kvaliteten er i top på alle tre produkter. Bestil magnesiumcarbonat i dag nemt og bekvemt via www.sidea.dk.

Som vi har kigget på her, så sælger Sidea.dk et stort udvalg af GHD-bænke og magnesiumcarbonat. De forhandler ligeledes andre artikler til styrketræning. Kigger du efter vægtskiver, pilates måtter eller fitness gulve? Mangler du en OL vægtstang, kettlebell eller andet til hjemmetræningscentret? Så tag kontakt til dem. Se også på deres professionelle løsninger, hvis du mangler fitness udstyr til det professionelle center.