Helsekost i Aarhus - En af de førende helse butikker

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Der findes en god håndfuld helse butikker i Aarhus. Denne artikel handler om Ganefryd, der er indbegrebet af en hyggelig helsekost forhandler. Læs mere om shoppen på ganefryd.dk.

Ganefryd

Info om helse butikker i ”Smilets By”

Prøver du at danne dig et overblik over hvilke helse butikker, der er værd at besøge i Aarhus? Ganefryd med beliggenhed i Latinerkvarteret skiller sig ud bl.a. med deres eget bageri og med stort fokus på økologisk og plantebaseret kost. Du finder nemlig mange sunde veganske alternativer i shoppen, som også er mindre belastende overfor miljøet. Vi har hver især et ansvar for at leve bæredygtigt. En måde, man kan gøre sin del på, er at spise fødevarer, der reducerer CO2 aftrykket samt ækvivalenser hertil som metan. Her skiller Ganefryd sig positivt ud fra mængden. Det er også en af de helse butikker, der har ekstra fokus på glutenfrie produkter. Hvis du er allergisk overfor gluten, kommer du ikke til at blive begrænset, hvis du ønsker at handle fra det hyggelige bageri. Denne rummelige helse butik afgiver en god duft langt ud på gaden, så smagsløgene løber i vand, så snart man træder ind ad døren. Ganefryd har to helse butikker - en i hjertet af Aarhus og en i Lemvig. Begge shops står for den samme høje kvalitet.

Helsekost i Aarhus - Mere viden på ganefryd.dk

Køb helsekost af høj kvalitet i Ganefryd, der ligger i Aarhus. Du kan vælge mellem lækkerier, som firmaet selv har skabt. Læs fx mere om deres roste dadelkonfekt, som ikke kun sælges i egne forretninger, men som også findes hos andre inkl. diverse webshops. Det er essentielt, at man tænker over helsekost, og hvad der konstituerer en sund livsstil. Man får meget mere energi i dagligdagen, hvis man skifter nogle af de usunde fødevarer ud med nærende helsekost. På www.ganefryd.dk kan du læse mere om principperne, der kendetegner den helsekost, du finder i butikkerne.

Kigger du efter helsekost i Aarhus? Ganefryd er en af de helse butikker, som de lokale virkelig har taget til sig.