Hjælpemidler hos Harald Nyborg – læsebriller, kørestole, rollatorer med mere

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Mange danskere har brug for hjælpemidler for at kunne få hverdagen til at hænge sammen. Harald Nyborg tilbyder fx rollatorer, kørestole og læsebriller til langt lavere priser, så det ikke længere koster en formue at overkomme ens skavanker.

Harald Nyborg

Praktiske hjælpemidler for en bedre hverdag

hjælpemidler - Harald NyborgUanset om man er afhængig af astmamedicin, kontaktlinser eller en kørestol, så har man en ekstraudgift, som andre mennesker ikke har. Harald Nyborg tilbyder mange typer af hjælpemidler, men til langt lavere priser end set andre steder. Livstruende og livshæmmende problemer for 100, 1.000 eller 10.000 år siden er heldigvis i dag en mindre ulejlighed med moderne hjælpemidler. På www.harald-nyborg.dk kan du i kategorien med hjælpemidler finde forskellige former for krykker og gribearme, der kan være behjælpelige i tilfælde af brækkede knogler. Man finder ligeledes badestole, som især benyttes af ældre borgere, hvor det kan være hårdt at stå op i lang nok tid til at bade. Alle de hjælpemidler, du finder i kategorien på harald-nyborg.dk, er designet med fokus på de udsatte grupper, de er henvendt til. Derfor finder du fx skridsikre dupper på badestolen og krykker med et godt greb. Hvad end du leder efter et nyt støttehåndtag, sædepolstring, en ergonomisk indkøbstrolley, rygstøtte eller andet i hjælpemidler, så klik ind på harald-nyborg.dk. Harald Nyborg sælger hjælpemidler til langt lavere priser, så handicapper og skader bliver mere overkommelige, uden at man bliver ruineret.

Læsebriller til langsynede i flotte design

læsebriller - Harald NyborgDer er mange danskere med dårligt syn, og en af de typer hjælpemidler, man finder hos Harald Nyborg, er læsebriller. Det er altså briller beregnet til langsynede mennesker, som er perfekte til brug i klasseværelset, eller når man vil nyde en god bog. Afhængigt af ens omstændigheder kan det være en dyr fornøjelse at bestille briller hos en af de mange optikerkæder. Nogle borgere har brug for specielle briller, som er dyre at fremstille. Andre er mere heldige og kan nyde de lave priser hos Harald Nyborg. Der er tale om mennesker med behov for en styrke mellem +1.00 og +3.50. Her tilbyder Harald Nyborg nemlig vanvittigt billige læsebriller i forskellige trendy design. Priserne er så lave, at man ligeså godt kan købe et ekstra par til at have på kontoret eller i sommerhuset. Det er Kilberry Care læsebriller i rustfrit stål, som du finder hos Harald Nyborg. I stedet for en dyrere investering er det nu muligt at finde læsebriller til priser, der er lavere end en kop kaffe i byen!

Behjælpelige rollatorer og kørestole på www.harald-nyborg.dk

rollator og kørestol - Harald NyborgHarald Nyborg sælger også hjælpemidler til den ældre befolkning, hvor det kan være en stor hjælp med en rollator. Rollatorer giver essentiel støtte, samtidig med de kan bruges til opbevaring. Her tænkes på opgaver som transport af middagsmaden ind i stuen, men også til indkøb i supermarkedet. Alsidigheden er nok hovedgrunden til, at så mange ældre hjælpes ved brug af rollator. Harald Nyborg har en kategori med rollatorer og kørestole, hvor du også finder kombinationer af disse to hjælpemidler som fx deres 2-i-1 rollator med ryglæn. Hvis du leder efter almindelige kørestole, kan du også spare mange penge på www.harald-nyborg.dk. Disse kan klappes sammen, og derved er de praktiske at opbevare og flytte rundt på for assisterende personale, familie eller andre bekendte. Kørestole fra Harald Nyborg kommer med vedligeholdelsesfrie hjul i en rigtig god kvalitet, ligesom de er udstyret med en effektiv håndbremse og punkterfrie dæk. Der er købt kørestole og rollatorer hjem fra mærkerne Kilberry Care og Scooterpartner, som er to mærker, der er synonyme med en pålidelig kvalitet og en rigtig fin pris.

De fleste sammenkobler Harald Nyborg med værktøj og byggeartikler, men som du kan se, indeholder deres udvalg også meget andet som fx flere typer hjælpemidler. Der er tale om læsebriller mellem +1.00 og +3.50 i styrken og prisstærke rollatorer og kørestole, der overholder kvalitetsstandarder, som du har kunnet læse om i denne artikel. Det er dog også muligt at købe krykker, indkøbskurve, stole til badeværelset, anti-slip spray og meget andet, der kan hjælpe med at gøre hverdagen lidt mere overskuelig og overkommelig.