Hjælpemidler som en sammenklappelig rollator og læsebriller på www.harald-nyborg.dk

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Harald Nyborg forhandler et stort udvalg af hjælpemidler til en lang række formål. Hvis du er langsynet, finder du billige læsebriller på www.harald-nyborg.dk i forskellige styrker og design. Der sælges også hjælpemidler til de mobilt nedsatte. Køb bl.a. en sammenklappelig rollator, der gør det nemmere at bevæge sig rundt i hjemmet, købe ind og andre dagligdagsopgaver.

Harald Nyborg

En sammenklappelig rollator til udsatte målgrupper

sammenklappelig rollator - Harald NyborgHos Harald Nyborg er det muligt at finde en sammenklappelig rollator med kurv, der giver støtte samt opbevaringsmulighed i samme hjælpemiddel. På harald-nyborg.dk finder du rollatorer udstyret med bremser, der sikrer en bedre kørsel. Hvis du leder efter kørestole, er der også et par modeller at vælge mellem på hjemmesiden. Hjælpemidler til mobilt nedsatte er ikke en billig fornøjelse, men hos Harald Nyborg er der markant lavere priser tilgængelige. Her finder du en række rollatorer og kørestole fra Kilberry Care, ligesom du også finder el-scootere til mobilt nedsatte fra Scooterpartner i samme kategori. Fordelen ved at vælge en sammenklappelig rollator er, at man altid har mulighed for at tage den med på farten i bagagebægret. Der sælges også rollator tilbehør som fx et polyester cover, der beskytter den mod vind og vejr. Der er mange mennesker i Danmark med nedsat funktion, og Harald Nyborg byder her ind med et udvalg af rollatorer af en god kvalitet til en lav pris. Hvis du derimod døjer med nedsat syn, så læs mere i næste afsnit herunder.

Særdeles billige læsebriller hos Harald Nyborg

læsebriller - Harald NyborgLæsebriller er så billige hos Harald Nyborg, at det sagtens kan betale sig at købe flere ind på samme tid. Hav et par liggende i bilen, på arbejdspladsen, i sommerhuset og i dit læsehjørne. På www.harald-nyborg.dk er der valgmuligheder mellem +1.00 og +3.50. En markant del af befolkningen i Danmark er langsynet, hvilket er betragteligt billigere end at være nærsynet, hvis man befinder sig inden for de mindre ekstreme styrker. Harald Nyborg tilbyder fashionable læsebriller, der giver forøget livskvalitet til børn, studerende og voksne. Her finder du også mærket Kilberry Care, som forhandles i en del kategorier på harald-nyborg.dk. Hvis du er langsynet og leder efter billige læsebriller, kan Harald Nyborg i den grad anbefales. Hjemmesiden byder ud over lave priser også på hurtig bestilling og leverance på varer, der er på lager.

Diverse hjælpemidler – et velassorteret sortiment

hjælpemidler - Harald NyborgHarald Nyborg kendes især for deres værktøj, maling, træbeskyttelse og haveudstyr. Dette populære byggemarked i Danmark byder også på en masse hverdagsartikler, der sælges i det lave prisleje, man forbinder med resten af udvalget hos Harald Nyborg. Her finder man fx en overkategori med hjælpemidler, der indeholder læsebriller og sammenklappelige rollatorer og kørestole, som nævnt i tidligere afsnit, men som også byder på andre typer af produkter beregnet til forskellige handicap og funktionsnedsatte mennesker. Her finder man bl.a. bademåtter med antislip, der er med til at forebygge mod fald, ligesom man også finder skridsikre badestole online på harald-nyborg.dk. I kategorien med hjælpemidler kan du også købe gribearme, krykker, ergonomiske indkøbstrolleys og forstørrelsesglas, der gør det muligt at læse det i bundet af papiret med småt. Det kan knibe lidt med finmotorikken i de senere år af livet. Hverdagsartikler til ældre som en specialdesignet låg- og dåseåbner kan gøre en markant forskel på livskvaliteten i det daglige liv. Samme målgruppe er muligvis også interesseret i anti-slip spray, der kan påføres forskellige overflader for et bedre greb og sikkerhed. Hele udvalget af hjælpemidler fra Harald Nyborg er tilgængeligt via deres brugervenlige webshop på harald-nyborg.dk.

Det er de færreste mennesker, der ikke har en eller anden skavank. Heldigvis har teknologien sørget for, at mange skavanker kan overkommes med det rette udstyr. Harald Nyborg byder her ind med et velsammensat og særdeles billigt udvalg af hjælpemidler, der kan lette noget af besværet i hverdagen for udsatte målgrupper. Det er altså muligt at finde hjælpemidler som læsebriller til langsynede individer, ligesom at man finder sammenklappelige rollatorer og kørestole online på www.harald-nyborg.dk.