Leder du efter håndledsskinner eller armslynger?

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Håndledsskinner og armslynger

Håndledsskinner og armslynger

Har du brug for en håndledsskinne eller en armslynge? Så kan du hos K.C. Pedersen finde et stort og bredt udvalg, hvor du helt sikkert kan finde noget, som du har brug for. Deres produkter er af høj kvalitet, hvilket sikrer, at du får det maksimale ud af det, som du køber. Nogle af produkterne er designet af deres helt egen ergoterapeut Kirsten C. Pedersen, der har stor ekspertise indenfor området. Derfor skal du ikke være bange for, at det ikke er af højeste kvalitet og lavet med henblik på at kunne hjælpe dig. 

Håndledskinner i god kvalitet

Hos K.C. Pedersen kan du købe håndledsskinner fra bl.a. Catell og Manibus, hvilket er mærker af højeste kvalitet. Catell er et meget anerkendt mærke. Det er kendt for høj kvalitet, gode materialer, der sikrer lang holdbarhed. De sælger også Manibus håndledsskinner, der er dansk design. Du kan vælge mellem mange forskellige størresler. Der er også 2 forskellige farver at vælge mellem. Det drejer sig om beige og sort. Når du skal vælge størrelse, så er det en god ide, at du måler dit håndled for at være sikker på, at du vælger den rigtige størrelse, når du køber din håndledsskinne. 

Forskellige typer af armslynger

Ligesom med håndledsskinner findes der også forskellige typer af armslynger. Du kan hos K.C. Pedersen købe armslynger tilpasset dig sådan, at du får den armslynge, der passer til dig og dine behov. Det er støtten, der ofte varierer meget. Materialet er godt og slidstærkt. Det sikrer, at du kan have støtten til din arm i længere tid med den samme slynge. På den måde kan du beholde den, der passer til dig i stedet for, at du skal ud og bruge penge på en ny slynge, der måske ikke passer så godt til dig, som den gamle gjorde. 

Hvem bruger håndledsskinner og armslynger?

Det kan være mange forskellige grunde til, at nogen har brug for en håndledsskinne. Det kan være forskellige midlertidige problemer med fingrene. Det kan være efter et brud eller en overbelastning, der har forsåget de smerter. Andre har problemer med gigt hvilket en håndledsskinne også ville kunne hjælpe lidt med. Helt generelt støtter den håndledet og aflaster leddene. Armslynger kan være til folk, der har dårlig skulder eller måske haft et knoglebrud i hånden eller armen. Det er dog vigtigt, at du altid kun skal bruge en armslynge i forbindelse med et forløb hos din læge eller fysioterapeut.