Løbebånd og romaskiner i høj kvalitet hos Saga Trim

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Kender du til WaterRower romaskinen eller modellerne fra Concept 2? Hvis du elsker at ro, så se udvalget af ergometre på sagatrim.dk. Er du mere til løb, og vil du gerne supplere med noget indendørs træning, når vinteren har meldt sin ankomst? Saga Trim har også et stort udvalg af løbebånd fra de bedste mærker og altid til konkurrencedygtige priser.

Saga Trim

Romaskine - Køb fra WaterRower, Concept 2 og Kettler

En af de bedste veje til at komme i god form er en romaskine. Køb fra mærker som WaterRower og Concept 2 hos Saga Trim, som også sælger de lidt billigere Kettler modeller, hvor man i den grad får meget træningsmaskine for pengene. Det tager ikke lang tid at lære at ro på sådan en maskine. Når man først kender teknikken, så er der kun én vej, men en romaskine forbliver udfordrende, lige meget hvor god form man kommer i. Modstanden er enten luft eller vand, alt efter hvilken model du vælger. Se de mange modeller på sagatrim.dk, og start på din vej mod bedre form og en fremragende kondition. Du kan også prøve en romaskine inden køb på adressen i Herlev. Læs mere på sagatrim.dk, og bestil romaskiner af høj kvalitet til fornuftige priser fra brands som Kettler, Concept 2 og WaterRower.

Nyt løbebånd på sagatrim.dk - Stærke priser

Med et løbebånd er det også muligt at ændre på formen hurtigt! Det er den perfekte træningsmaskine til dem, som har et nytårsforsæt om at komme i god form. Træn ben og lunger på dit eget løbebånd, fordi hos Saga Trim sælges også til private. Det kan være motiverende at have adgang til et personligt løbebånd, man altid kan stige på derhjemme. Saga Trim tilbyder løbebånd på tilbud fra en lang række mærker heriblandt Tunturi, Flow Fitness, Schwinn og Peak Fitness. Der er nok modeller at vælge imellem til nybegynderen og til den mest ambitiøse, hvor man har indstillingsmuligheder til alt.

Prøv træningsmaskiner inden køb hos Saga Trim. Vælg imellem løbebånd, romaskiner, kondicykler, crosstrainere og meget andet inden for motionsmaskiner på sagatrim.dk.