Mere info om træningstøj og tilskud til træningen som valleprotein

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Køb cool træningstøj online på only-approved.dk. Hjemmesiden byder på fedt tøj til træningen fra kendte mærker som Yamamoto Nutrition, Granite Supplements og Violate The Dress Code. Du kan også købe tilskud til at få et større udbytte ud af træningen. Hos Only Approved Supplements er det fx muligt at købe valleprotein isolat og koncentrat, proteinblandinger, kreatin, pre-workout og andre typer af kvalitetstilskud.

Only Approved Supplements

Only Approved Supplements sælger træningstøj fra kendte leverandører

Ligesom for alle andre sportsgrene er det også fedt at have sportsspecifikt træningstøj, hvis man bodybuilder. Det er netop, hvad du finder hos Only Approved Supplements. De tilbyder de nyeste kollektioner fra Violate The Dress Code, Granite Supplements, Yamamoto Nutrition, Scitec Nutrition og Iron Rebel. Det er især Forged fra Iron Rebel, der er en populær serie. Her finder du T-shirts i grøn, marineblå og andre farver. Der sælges bl.a. Urban Strike modellerne fra Forged serien til både mænd og kvinder, ligesom du også kan bestille Iron Rebel Forged børnetøj online hos Only Approved Supplements. Træningstøj fra Violate The Dress Code er til kvinder, som ikke er bange for at gå imod strømmen. Her finder du sports-BH’er, toppe og andre beklædningsgenstande i en flot og god kvalitet, så man er glad for at gå med fitness tøjet hver dag i motionscentret. Du kan se det store udvalg af træningstøj ved at klikke ind på www.only-approved.dk.

Køb valleprotein isolat og koncentrat online på www.only-approved.dk

Én ting er at have det rette træningstøj, hvilket naturligvis er sekundært i forhold til træningen. En anden ting er at have det rette kosttilskud, som direkte påvirker resultatet af træningen. Det er selvfølgelig vigtigst at træne smart, hårdt og spise korrekt, men det er ikke altid nemt at få de rette makronæringsstoffer, når man har allermest brug for dem. Valleprotein er et af de mest benyttede tilskud blandt bodybuildere pga. den gode biologiske profil med alle de essentielle aminosyrer, og da det optages hurtigt i kroppen i modsætning til kasein, som er bedst før sengetid. Man kan få både valleprotein isolat og koncentrat hos Only Approved Supplements, hvoraf isolat er lidt renere, mens koncentrat er lidt billigere. Du kan også bestille hydrolyseret valleprotein på www.only-approved.dk.

Køb valleprotein, træningstøj og andet inden for fitness hos Only Approved Supplements.