Opnå mental robusthed. Book et angst gruppeforløb på mentalrobust.dk

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Mental robusthed er et vigtigt våben mod stress, depression og angst. Firmaet mental robust hjælper folk, der er ved at gå ned med psykiske problemer. Der tilbydes en række gruppeforløb i København.

mental robust

Mental robusthed for et bedre liv

Inde på mentalrobust.dk kan du læse mere om mental robusthed og kognitiv terapi i København. Annette Eberhardt er uddannet læge med master i positiv psykologi, kognitiv terapeut m.m. og er derfor i stand til at give en helhedsorienteret behandling, der er med til at styrke mental robusthed, som bl.a. kan komme de helt store problemer til livs som f.eks. angst, stress og depression. Det er primært kvinder og unge, som henvender sig til Annette Eberhardt, men hendes behandling og samtaler med henblik på at styrke mental robusthed er beregnet for alle. De tillidsvækkende og imødekommende sessioner har bevist sit værd og er et vigtigt værktøj i kampen for en bedre psyke. Der er desværre mange i KBH og resten af landet, som går ned med stress, og hvis problemerne ikke forebygges og kommes til livs, så kan det ende med alvorlige følger. Kontakt psykologen bag mental robust allerede i dag, og arranger tid til en indledende samtale.

Angst gruppeforløb hos mental robust i København

Annette Eberhardt tilbyder også gruppeforløb, hvor der er forskellige fokusområder heriblandt angst og stressbehandling, ligesom der er grupper med fokus på kvindeliv, personlig udvikling, livsfaser og problematikker, man støder på undervejs. Der vil maksimum være otte personer i grupperne, hvilket skaber en vis nærhed, og der vil være opfølgning med i prisen efter endt gruppeforløb. Tag skridtet, og kom angst og stress til livs. Et gruppeforløb hos mental robust er måske lige det, du har brug for til at komme videre med livet. Hvis du er interesseret i at vide mere om disse gruppekurser i Hovedstadsområdet, så klik ind på www.mentalrobust.dk, og læs mere om de forskellige behandlinger, lidelser osv.

Er du interesseret i individuelle forløb eller gruppeforløb, hvor der fokus på mental robusthed? Så klik ind på mentalrobust.dk, hvor du bl.a. kan læse mere om depression, stress og angst.