Pas ekstra godt på din hud med ansigtsolie og ansigtscreme fra badeanstalten.dk

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Badeanstalten sælger ansigtsolie og ansigtscreme produceret med kærlighed, tradition og naturlige råvarer i Nørresundby.

Badeanstalten

Ansigtsolie der både fugter, blødgør og nærer

Nogle bruger ansigtscreme, og andre bruger ansigtsolie til at fugte, blødgøre og nære huden i ansigtet. Hos Badeanstalten føres begge dele, og du kan finde forskellige produkter, der er målrettet fx moden hud. Deres vitaliserende olie til ansigtet indeholder bl.a. mikroalger, som stimulerer hudens produktion af kollagen og reducerer fremkomsten af linjer og rynker i ansigtet. De fører også en ansigtsolie med E-vitamin, som er tilført i form af forskellige vegetabilske og æteriske olier med et højt indhold. E-vitamin er en stærk antioxidant, som er til dig, der vil være ekstra god mod din hud. Deres er forskellige fordele ved de forskellige ansigtsolier, og du kan helt sikkert finde en, der passer lige til dine behov. Deres produktion er respektfuld over for naturen, og den er baseret på tradition og engagement i naturlige produkter til en sundere hud og en sundere verden. Læs mere om det lille firma i Nørresundby og deres lækre sortiment af bl.a. ansigtsolie på badeanstalten.dk.

Vælg en ansigtscreme lavet af udelukkende naturlige ingredienser

Badeanstalten fører også ansigtscreme, som ligeledes er lavet af skønne og naturlige råvarer. Du kan bl.a. finde en blødgørende og fugtgivende creme lavet af bl.a. mandelolie, sheabutter, appelsinolie og lavendelolie. Mandelolien har et højt indehold af A-vitamin og E-vitamin, som begge er stærke antioxidanter. Appelsin-, lavendel-, og palmarosaolien stimulerer dannelsen af nye hudceller og regulerer hudens talgproduktion. Denne skønne ansigtscreme kan blødgøre din hud, give den fugt hver dag og hjælpe til en sundere og mere elastisk hud. Hvis du gerne vil forkæle dig selv og din hud, så har de mange skønne plejeprodukter, som du kan finde på www.badeanstalten.dk. Firmaet har eksisteret siden år 2002, og har derfor snart over 20 års erfaring med deres traditionsrige produktion. Deres dygtige og engagerede medarbejdere i Nørresundby laver selv urteudtræk, skærer sæbe til i blokke og fylder olier og cremer på flasker med stolthed og kærlighed.