Proteinopskrifter online på proteinbaker.dk – glutenfri kage, rugbrød, æbleskiver m.m.

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Bag en glutenfri kage, der smager godt, og som man sagtens kan servere for venner og familie, der ikke har glutenallergi. Protein Baker har adskillelige proteinopskrifter på deres hjemmeside, som du kan browse igennem på proteinbaker.dk.

Protein Baker

Proteinopskrifter, du hurtigt ikke kan undvære

Lav dine egne boller, eller hvad med klassiske æbleskiver, pandekager eller rugbrød? Kig på de mangfoldige proteinopskrifter på proteinbaker.dk. Det er alle fristelserne, som vi kender dem, men langt sundere og med et højere indhold af aminosyrer, som kroppen jo har brug for til at kunne fungere. Det er ikke alle mennesker, som har behov for samme mængde protein. Det er især de aktive mennesker, som har brug for væsentligt mere af ”kroppens byggesten” per kilo kropsvægt, og derfor kan det være optimalt at være lidt mere opmærksom på, hvor meget man putter i munden. En let måde, hvorpå man hurtigt og nemt kan øge ens indtag er igennem de forskellige proteinopskrifter, som du finder på proteinbaker.dk. Det er nøje udvalgte proteinopskrifter, som der er gennemtænkte, men som er relativt nemme at følge i køkkenet.

Bageblanding til glutenfri kage af Protein Baker

Protein Baker har ikke kun opskrifter, men de sælger også deres egne sunde bageblandinger uden tilsat sukker. På denne måde er det let at bage glutenfri kage. Det er en bag-selv mulighed, hvor der er eksperimenteret og kræset for detaljerne ned til enkelte gram, og opskrifterne taler af denne grund for sig selv. Vælg både mellem lækker chokoladekage eller brownies. Det tager kun fem minutters forberedelse, og så skal du bare vente, mens ovnen bager og duften spreder sig i køkkenet. Smag på glutenfri kage fra Protein Baker, som er et sundt alternativ til almindelige godter og uden tilsat sukker. Det betyder færre kalorier og mere protein, uden at det er gået udover smagen. Kig også på de interessante glutenfrie opskrifter på proteinbaker.dk.

Elsker du kage? Så prøv den glutenfrie variant hos Protein Baker, og se også de interessante proteinopskrifter online – det sundere alternativ.