Saltskrub og fast håndsæbe fra Badeanstalten - Naturlige ingredienser

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Køb original dansk sæbe af naturlige ingredienser, men hvor der også er benyttet nye teknologier for at optimere resultatet. Badeanstalten designer alt fra fast håndsæbe til saltskrub af bedste, danske kvalitet. Læs mere i artiklen her, eller hent inspiration direkte fra fabrikkens hjemmeside på badeanstalten.dk.

Badeanstalten

Fast håndsæbe - Høj kvalitet

Shop karakterfuld, fast håndsæbe online hos Badeanstalten, som har produceret naturlig, dansk sæbe fra egen fabrik i Aalborg. Kvaliteten taler for sig selv, og du bliver nødt til at prøve fast håndsæbe fra dette firma for at mærke forskellen på naturlig og karakteristisk sæbe og den, som man køber i supermarkedet eller i materialisten. Fast håndsæbe fra Badeanstalten fås bl.a. i smukke mosaikker, der er en fryd for øjet, men også i mere simple farver. Du kan købe sæbepakker til kroen, og du kan naturligvis købe fast håndsæbe fra Badeanstalten enkeltvis. Disse er skabt uden sulfat, men er stadig i stand til at give det lækre og luksuriøse skum, man forbinder med sulfat-baseret sæbe. Køb fast og flydende sæbe skabt af forskellige vegetabilske olier online på badeanstalten.dk.

Lækkert saltskrub fra badeanstalten.dk

Du kan også købe luksuriøst saltskrub hos Badeanstalten, der f.eks. fås i smag af agurk og mynte. Oplev denne lækre saltskrub med agurkekerneolie, der er rig på essentielle fedtsyrer, som er med til at opretholde en naturlig fugtbalance i huden. Saltskrub og body scrub fra Badeanstalten er i en klasse for sig selv. Du kan også vælge imellem bodyscrub med vilde bær, aktivt kul, nektar og andre varianter. Saltskrub er med til at eksfoliere huden og fjerne døde hudceller, samtidig med at det modvirker indgroede hår og opfrisker huden. Læs mere om bodyscrub og saltskrub samt fordelene online på badeanstalten.dk.

Bestil lækre hudplejeprodukter fra egen dansk fabrik. Køb plejemidler af bedste kvalitet fra Badeanstalten som f.eks. fast håndsæbe og saltskrub. Du kan også købe flydende sæbe, badesalt og ansigtsolie via badeanstalten.dk - alt sammen af en særdeles høj kvalitet med naturlige ingredienser.