Stort udvalg af narkotests, støttestrømper og meget mere

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Det er rart at få klarhed, hvis man mistænker narkotika indtagelse. Køb en præcis test for stofmisbrug hos Jepsen HealthCare, hvor du også finder andet inden for medicinsk udstyr til private og firmaer - bl.a. støttestrømper fra SANKOM og trusser fra DermaSilk.

Jepsen HealthCare

Narkotest - Få klar besked om stof misbrug

Bestil pålidelige tests mod stof misbrug, og få et hurtigt svar. Køb narkotests online på jepsenhealthcare.dk. Udvalget er inddelt i typer til fagfolk og andre til private. Det er naturligvis lettere at benytte dem til privaten, der er skabt med brugervenlighed i fokus. Der sælges bl.a. fra Rapid Response, som er kendt for at lave urintests af en høj kvalitet. Du skal selvfølgelig være sikker på dit resultat, og det anbefales ikke at gå efter discountløsninger Derfor er der hos Jepsen HealthCare lagt ekstra vægt på pålidelighed. Køb en narkotest, og få tydelig besked vedrørende stofmisbrug. Procedure og info står nærmere beskrevet på www.jepsenhealthcare.dk. Der kan du også læse om, hvilke stoffer som der kan testes for, hvilket er de fleste.

Støttestrømper fra kvalitetsmærket SANKOM hos Jepsen HealthCare

Hos Jepsen HealthCare kan du også bestille støttestrømper fra SANKOM. Disse giver en dynamisk støtte med let kompression, så det er nemt at bevæge sig - perfekt til sportsbrug. Det anatomiske design gør, at SANKOM støttestrømper sidder rigtig godt på kroppen. De reducerer stivhed og hævelse i fødderne samt benene. Der er mærkbare fordele ved at bruge SANKOM støttestrømper. Deres nye konstruktion tager skridtet videre. De nyeste teknologier er brugt, og resultatet sikrer et højere komfortniveau, end nogensinde før. Du får endnu mere velsiddende støttestrømper til prisen. Kvaliteten kan du være sikker på, da de er klinisk testet i Schweiz. Læs mere om SANKOM støttestrømper online via www.jepsenhealthcare.dk, og køb allerede i dag.

Find medicinsk udstyr, artikler og beklædning hos Jepsen HealthCare. Se det samlede udvalg online, og køb nye støttestrømper, narkotests og meget mere. Alle produkterne står beskrevet nærmere på jepsenhealthcare.dk.