Træning for gravide samt en kombineret mulighed med træning for familier

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Det er vigtigt at du kan holde træningen, men det er ligeså vigtigt, at du tænker på dig selv, og familien. Med mariadior.dk kan du sammensætte de to ting, med deres træning for familier. De kan også tilbyde træning for gravide, samt andet træning, der er både før og efter graviditeten.

Maria Dior

Maria Dior arrangerer bl.a. træning for familier

Familien er selvfølgelig meget vigtig, og det er en god ide, at I finder den helt rigtige form for kvalitetstid. Hvis du ønsker at dine børn skal gå op i sundhed og træning, så har Maria Dior det helt rigtige for jer. De tilbyder nemlig træning for familier i Århus, og vil presse forældrene til at yde mere under træningen, alt imens børnene bliver inddraget i en sjov og svedig familie træning. De har forskellige bootcamps familien kan komme på, og uanset hvilken I vælger, vil I blive vejledt af en uddannet og erfaren personlig træner. Hvis det er denne form for kvalitetstid du og familien har brug for, vil træning for familier fra Maria Dior være det helt perfekte valg for jer.

Bootcamp træning for gravide arrangeret af kompetente trænere

Som gravid vil du uden tvivl ønske at have den helt rigtige træning, der giver dig det bedste resultat. Du kan hos Maria Dior finde den helt rigtige form for træning for gravide, med deres bootcamps Fit moms 2 be. På deres bootcamp vil du møde 11 andre gravide, så I sammen kan opleve et fællesskab og frirum. Det er desuden den første trænings camp, der er designet specifikt til gravide. Med det varierende indhold fra gang til gang, vil du kunne komme rundt om alle de aspekter, der vil være relevante for træningen. Hvis du har brug for dette, vil du kunne finde den helt rigtige træning for gravide hos Maria Dior, så du kan føle dig godt tilpas, samtidigt med at være i godt selskab.