Udlejning og masser af udstyr til kajakker på www.kajakbiksen.dk

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Kajakbiksen er stedet, hvor du finder et stort udvalg af kajakker samt udstyr og beklædning til dig, som elsker vandsport. Her finder du bl.a. beklædning fra Camaro og ønsker du at leje en kajak, er det også muligt hos Kajakbiksen. Hvad end det er en havkajak, SOT familiekajak eller en fiskekajak, du ønsker at leje, så finder du det hos Kajakbiksen.

Kajakbiksen.dk

Camaro beklædning til vandsport

Hos Kajakbiksen finder du et godt udvalg af Camaro beklædning til forskellige typer vandsport. Du kan bl.a. købe veste, bukser, jakker, tanktops og hætter. Du finder både beklædning fremstillet i elastisk og stærkt neopren samt termostof, som kan holde på varmen. Camaro er især dygtige til at anvende materialer i høj kvalitet, som har gode svedtransporterende egenskaber. Dette er super vigtigt, når man er fysisk aktiv og sveder meget. Får man ikke transporteret fugten væk fra kroppen bliver man nemt kold, og det skal helst undgås. Vandsportsbeklædning fra Camaro er ideelt til dig, som elsker at sejle i kajak og ønsker det bedste udstyr.

 

Udlejning af mange forskellige slags kajakker

Har du lyst til at leje en kajak til dig selv eller med din familie, er det også muligt hos Kajakbiksen. Du kan vælge mellem havkajakker, tandemkajakker, fiskekajakker og Sit On Top-kajakker, som er ideelle til en familie. Her kan du leje en SOT-kajak med plads til to voksne og to børn, hvor alt nødvendigt udstyr følger med. Du får derfor udstyr som pagaj, svømmevest og sikkerhedsudstyr med. Til de fleste kajakker følger også et praktisk mobiletui og vandtæt paksæk, og lejer du en havkajak følger der også spraydeck med samt sikkerhedsudstyr som lænsepumpe og paddlefloat. Hos Kajakbiksen kan du finde den rette kajak, som du kan leje for en dag, en uge eller så længe du ønsker. Her er du garanteret god service og har du spørgsmål, kan du altid kontakte Kajakbiksen.

 

Du finder Camaro beklædning og kajakudlejning på www.kajakbiksen.dk.