Udstyr til træning – romaskine eller Bowflex Max Trainer fra forhandleren Saga Trim

/ Redaktionen / Sport & sundhed

Saga Trim giver gode priser på nyt motionsudstyr af højeste kvalitet. Tag et kig på træningsredskaberne på sagatrim.dk, og find ny romaskine, Bowflex Max Trainer, løbebånd eller motionscykel.

Saga Trim

Køb ny romaskine fra mærkerne WaterRower, Concept 2 og Kettler

Den mest populære producent af romaskiner er Concept 2, men du er også i stand til at bestille en romaskine fra WaterRower eller flere modeller fra Kettler. Hvis man gerne vil i form eller holde den ved lige, og man ikke har al tid i verdenen, så er en romaskine et effektivt redskab. På kort tid er det muligt at få pulsen op, og få en væsentlig konditionsforbedring samt træning af musklerne over hele kroppen. Hos Saga Trim har de også en romaskine til dig, uanset dine mål eller personlige præferencer. Det er samtidig en skånsom måde at motionere på, og hvis man har teknikken i orden og følger et tilpasset træningsprogram burde det være muligt at undgå skader. Kig forbi Herlev og de 700 kvadratmeter med motionsudstyr hos Saga Trim, eller bestil din nye romaskine online på sagatrim.dk.

Bowflex Max Trainer fylder mindre end en alm. crosstrainer – sagatrim.dk

Den kendte Bowflex Max Trainer er også et sikkert valg til dem, der vil hurtigt i form. Med minimum træningstid, får du en seriøs forbrænding og aktivering af en stor del af muskelgrupperne. Hvis du har mindre plads at gøre godt med, er en Bowflex Max Trainer et ideelt valg over den almindelige crosstrainer. Den fylder nemlig langt mindre sammenlignet med andre typer af kredsløbsredskaber. Saga Trim sælger forskellige modeller inkl. M3, M5 og M7 – alt sammen på sagatrim.dk. Køb din nye Bowflex Max Trainer online, og bliv klar til badesæsonen. Kom eventuelt forbi Saga Trim i Herlev, hvis du vil prøve en tur på en Bowflex Max Trainer inden køb.

Gør et lækkert køb på en Bowflex Max Trainer eller en splinterny romaskine fra Concept 2, Kettler eller WaterRower. Saga Trim har 700 kvadratmeter med træningsudstyr i Herlev, og en kæmpe webportal på sagatrim.dk, der servicerer hele Danmark.